Prince Harry and Meghan Markle attend the Tennis together at the Invictus Games in Toronto, Canada.

Pictured: Prince Harry and Meghan Markle Ref: SPL1586512 250917
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
photodesk@splashnews.com

Peste 2.500 de oameni obişnuiţi vor fi invitaţi să ia parte la festivităţile de la castelul Windsor prilejuite de căsătoria prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, pe 19 mai, a anunţat biroul de presă al viitorului mire, citat de Reuters.

Căsătoria prințului Harry se anunță a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie. Prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai mult de un an.

“Prinţul Harry şi domnişoara Meghan Markle vor invita 2.640 de membri din public la castelul Windsor, în ziua nunţii, pentru ca aceştia să poată vedea sosirea mirilor şi a oaspeţilor şi procesiunea în caleaşcă, la plecarea lor de la castel”, a anunţat biroul de presă de la palatul Kensington, reşedinţa princiară.

Cei 2.640 de invitaţi vor fi persoane de la asociaţii de caritate cu care colaborează cuplul princiar, elevi de la şcoală şi membri ai comunităţii locale. 1.200 dintre aceştia sunt oameni din toată ţara, de toate vârstele, aleşi din diverse pături sociale.

“Prinţul Harry şi domnişoara Meghan Markle au spus că îşi doresc ca festivităţile de nuntă să fie astfel programate încât membri din public să simtă că iau parte la sărbătoare”, potrivit biroului de presă.

Ceremonia va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, la capela St. George de la castelul Windsor, și va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, și de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

O recepție va avea loc apoi la St. George’s Hall, uriașa sală de banchete a castelului, la eveniment participând mirii și nuntașii. În seara aceleiași zile, prințul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepție privată pentru miri, familie și prieteni apropiați.

Sursa:Mediafax