Vești bune pentru toți organizatorii de evenimente, private sau corporate cu mulți invitați, în condiții de siguranță. Cei care nu dețin dovada vaccinării anti SARS-CoV-2, pot participa la eveniment în siguranță făcând un Autotest rapid COVID-19 marca DDS Diagnostic, la intrarea în locație. După atâtea restricții de socializare, avem la îndemână soluții foarte simple și eficiente de a ne trai și organiza viața de zi cu zi așa cum ne dorim, într-o normalitate nerestrictivă din punct de vedere social.

“În condițiile unei perioade mult prea lungi cu nenumărate provocări, restricții și obligații atât din punct de vedere social cât și economico-financiar, e important să găsim împreună soluții rapide și eficiente pentru funcționa normal cat mai repede, desfasurandu-se viața și activitățile zilnice în cele mai bune condiții. Sănătatea fiecăruia dintre noi, a angajatilor, colaboratorilor și clienților noștri prin asigurarea unui mediu de activitate sigur și responsabil a fost și rămâne o prioritate pentru noi toți, dar mai ales pentru sectoarele considerate de risc care au avut foarte mult de suferit în contextul pandemiei de
Covid-19”, ne-a declarat Dr. Dana Stan, liderul echipei de cercetare-dezvoltare al producătorului de soluții performante de diagnostic rapid, compania românească DDS Diagnostic.

Reprezentanții companiilor care se ocupă de organizarea de evenimente, fie ele private, nunți, botezuri sau corporate sunt foarte încântați să își reînceapă activitatea economică în condiții de siguranță pentru angajații și clienții lor. “Mă bucur foarte mult că în sfârșit începem evenimentele!

Echipa Ballroom Simfonia vine în sprijinul clienților săi. Pentru că este important pentru noi să asigurăm siguranța clienților noștri, dar și a invitaților lor, la fiecare eveniment organizat, nuntă, botez, petrecere privată sau corporate, am ales cu responsabilitate soluțiile cele mai bune, prin Autotestele rapide COVID-19, marca DDS Diagnostic. Toți invitații care nu sunt vaccinați se pot testa pe loc, la intrarea în locația noastră. Procedura este una simplă și foarte eficientă, neinvazivă, durează doar câteva minute și nu necesită prezența unui cadru medical”, ne-a declarat Cepi Costin Alexandru, antreprenor, co-fondator Simfonia Ballroom.

“Orice pas care vine în sprijinul dezvoltării afacerilor și activităților economice specifice, în condiții normale, cu riscuri cât mai mici, este unul de valoare. Ne bucurăm să susținem reluarea activității economice a celor care organizează evenimente”, a mai spus Dr. Dana Stan, liderul DDS Diagnostic.

DDS Diagnostic este prima companie din România care produce și comercializează testele rapide pentru diagnosticarea Covid-19 pentru Autotestare – utilizare personală. DDS Diagnostic se află, de asemenea, pe lista comună a testelor antigen recunoscute reciproc în Uniunea Europeană, care va sta la baza emiterii viitoarelor Certificate Verzi Digitale care vor permite reluării mobilității în UE, eliminandu-se astfel restricțiile de testare sau carantină la trecerea frontierelor.
Aceste teste sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acurateţe foarte mare. Testele sunt deja disponibile în clinici, farmacii partenere și în rețele supermarket.