Antreprenorii care se confruntă cu probleme specifice în administrarea afacerilor și au nevoie de îndrumare, pot participa în luna Octombrie la o nouă ediție a programului EMPRETEC – un program internațional de dezvoltare antreprenorială ce are la bază o metodologie unică, creată la Harvard Business School în urma unor studii îndelung realizate cu antreprenorii. Acest program este concentrat pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental și se desfășoară sub egida Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD – Geneva).

Diploma pe care o primesc participanții este recunoscută în 40 de țări de pe 5 continente. Programul EMPRETEC are până în momentul de față peste 300.000 de absolvenți, iar România este prima și singura țară din Europa în care se implementează programul începând din anul 2002. Peste 2000 de antreprenori din întreaga țară au ales să își dezvolte abilitățile antreprenoriale, iar peste 97% dintre aceștia au afirmat că experiența EMPRETEC a avut un impact pozitiv în dezvoltarea afacerilor lor.

În țara noastră, programul este susținut de Asociația pentru Antreprenoriat din România, iar această nouă ediție va avea loc în perioada 22-30 Octombrie 2021, la Galați. Antreprenorii care se vor înscrie în program, își vor explora și antrena comportamentele antreprenoriale, vor avea oportunitatea de a discuta și lucra cu antreprenori cu experiență din domenii diferite, astfel încât pot obține perspective valoroase de feedback și creștere. În plus, vor avea acces la comunitatea de empreteci și pot ține legătura pentru sfaturi, schimb de experiențe și chiar pentru încheierea unor noi colaborări și parteneriate.

Asociația pentru Antreprenoriat din Romania a fost înființată în anul 2007 cu scopul de a avea un rol activ în creșterea calității mediului de afaceri din România. Prin programele asociației se urmărește schimbarea comportamentală a antreprenorilor, promovarea educației antreprenoriale în rândul elevilor și studenților pentru a pregăti și forma o generație nouă de antreprenori. Toți facilitatorii și membrii Asociației pentru Antreprenoriat din România sunt antreprenori și absolvenți ai programului EMPRETEC.

” Asistăm la o creștere a numărului de inițiative antreprenoriale, vedem tot mai mulți tineri ce aleg această cale, dar nu toți au și succes. De aceea, programul EMPRETEC poate reprezenta o bună metodă de antrenare și educare a antreprenorilor. EMPRETEC nu înseamnă doar un program de dezvoltare antreprenorială, înseamnă și o comunitate de antreprenori pe care noi o formăm și o creștem. Absolvenții noștri rămân în contact permanent atât prin relațiile pe care le dezvoltă în cadrul programului, cât și prin activitățile pe care le desfășurăm ulterior cu aceștia, precum teambuilding-uri sau alte evenimente de business”, a declarat Camelia Drăgan, Președintele Asociaței pentru Antreprenoriat din România.

Înscrierile în programul EMPRETEC se pot face până la data de 15.10.2021 aici: https://forms.gle/6jePPtdMdosoBLEd7.

Pentru mai multe informații puteți contacta Asociația APAR pe adresa de mail: cd@apar.biz

sursa foto:https://pixabay.com/