Zeci de institutii de invatamant internationale vor fi prezente in Romania intre 22 si 28 septembrie

Aflat la cea de-a 27-a editie, World Education Fair, eveniment consacrat pe piata din Romania, isi propune sa ofere informatii detaliate cu privire la oportunitatile de studiu, finantare si cariera la nivel international, pentru toate programele educationale, de la scoli si licee, pana la universitati de top cu programe de licenta, master si MBA. Tinerii vor putea consulta ofertele a zeci de universitati,  licee si tabere educationale din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Grecia, SUA, Elvetia, Olanda, Portugalia, Canada, Franta, Danemarca etc.

De asemenea, cei interesati vor gasi informatii despre bursele de studiu si imprumuturile studentesti disponibile, se vor putea programa pentru testele de orientare profesionala dezvoltate de Cambridge Occupational Analysts si se vor putea inscrie la pretestari gratuite pentru examenele IELTS si Cambridge si la pretestari de matematica, pentru curricula britanica. Tinerii vor avea ocazia sa afle informatii despre datele examenelor si se pot inscrie pentru examenele Cambridge la reprezentantii EEC (European Education Centre). Pe langa cele mentionate mai sus, studentii romani vor putea accesa programe Work&Travel cu pachete promotionale speciale.

World Education Fair va avea loc la Timisoara pe 22 septembrie (Hotel Timisoara), la Bucuresti pe 23 si 24 septembrie (Hotel Athenee Palace Hilton), la Iasi (Hotel International) pe 25 septembrie, pe 27 septembrie va avea loc la Galati (Hotel Vega), iar pe 28 septembrie la Constanta (Hotel IBIS). Participarea este gratuita si se face pe baza de inregistrare online.