Tremend a decis să se mute în Timpuri Noi Square după câțiva ani de creștere semnificativă

Tremend Software Consulting, compania tehnologică cu cea mai rapidă creștere din România, a închiriat 1.300 m² de spații de birouri  în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București de la Vastint România.

În ultimul timp, Tremend și-a consolidat echipa de ingineri de software și are acum peste 150 de angajați în București. Timpuri Noi Square va deveni sediul oficial al companiei în luna octombrie și va facilita continuarea ritmului actual de dezvoltare.

“Am căutat un sediu care să reflecte agilitatea noastră specifică, un loc în care inginerii software să lucreze cu plăcere. Ne-am îndreptat spre o locație care să îmbine proximitatea față de metrou și de centrul Bucureștiului, cu acces ușor de la universitățile din oraș. Timpuri Noi Square oferă spațiul necesar, versatilitatea și toate facilitățile birourilor moderne. Un factor cheie în luarea deciziei noastre a fost opinia inginerilor noștri, care doreau o locație accesibilă, alta decât nordul aglomerat al orașului. La noul sediu vom scala echipa, vom continua să organizăm Tech Talks și sesiuni de instruire, vom deschide un laborator experimental pentru cele mai noi tehnologii și vom construi platforme tehnologice cu acoperire globală. De asemenea, suntem bucuroși să ne aflăm în imediata apropiere a Impact Hub, un agregat de idei și comunități “, spune Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

“Tremend oferă servicii care sunt esențiale pentru majoritatea companiilor în era tehnologiei. Sectorul IT & C este cheia de a ajunge mai rapid la o gamă variată de clienți și care oferă noi posibillități de creștere. Suntem mândri că au ales să se alăture comunității Timpuri Noi Square care este într-o creștere rapidă.” notează Antoniu Panait, Director General Vastint România.

Mutarea reprezintă un pas natural în direcția creșterii organice spre care se îndreaptă Tremend

„Luând în considerare intensificarea activității companiei, mutarea reprezintă un pas natural în direcția creșterii organice spre care se îndreaptă Tremend. Prin poziționarea sa unică în București, foarte aproape de centru și de facilități precum centrele de educație, transportul în comun sau zonele de recreere, și prin calitatea superioară a execuției, ansamblul dezvoltat de Vastint răspunde nevoilor de expansiune și inovare ale companiei”, a declarat George Didoiu, Associate Director, Office Agency în cadrul Colliers International.

Cu peste 11 ani de experiență, Tremend a livrat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și pentru peste 60 de milioane de utilizatori finali. Clienții companiei se ocupă de mai multe industrii, de la sectorul bancar și telecom la sectorul auto, servicii profesionale sau asistență medicală.