Petrecerea burlacilor organizată în onoarea prințului Harry al Marii Britanii ar putea avea loc la Verbier, o stațiune de schi exclusivistă din Elveția, potrivit closermag.fr.

Mai mulți membri ai echipei de securitate a familiei regale britanice au fost văzuți la Verbier, un domeniu de lux situat la circa 40 de kilometri de frontiera franceză, motiv pentru care presa britanică scrie că aici va avea loc petrecerea burlacilor organizată în onoarea prințului Harry.

“Domeniul este cunoscut pentru familia regală și pentru prințul Andrew (fiul reginei Elizabeth a II-a, n.r.), care deține aici o cabană de vacanță, în valoare de 14,6 milioane de euro, ce va fi pusă la dispoziția lui Harry și apropiaților săi”, potrivit unui articol apărut, duminică, în publicația DailyStar.

Surse apropiate familiei regale au declarat că prințul Harry și logodnica sa, actrița Meghan Markle, vor organiza după această petrecere a burlacilor o alta, pentru a celebra căsătoria lor.

Prințul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și actrița Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reședință regală de peste 1.000 de ani.

Prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, și Meghan Markle și-au anunțat logodna în noiembrie 2017 și se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană și va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.

sursa: mediafax.ro