Filmul “Fratia hotilor/ Den of Thieves”, cu Gerald Butler si 50 Cent, o odisee epica despre vietile membrilor unei brigazi de elita a departamentului de politie din Los Angeles, are premiera in cinematografele romanesti vineri, anunta distribuitorul.

Cu o actiune care se defasoara in Los Angeles-ul zilelor noastre, filmul foloseste formula traditionala “politisti si spargatori”, dandu-i un impuls de adrenalina si estompand granitele dintre bine si rau pentru a crea un thriller tensionat.

Filmul exploreaza dinamica dintre personajul lui Gerard Butler (“Cod Rosu la Casa Alba”, “300, Eroii de la Termopile”) si cel al lui Pablo Schreiber (“13 Ore: Soldatii Secreti din Benghazi”, “Orange Is the New Black”), inamici de moarte aflati in tabere adverse ale legii care se indreapta catre o confruntare exploziva.

Butler il intruchipeaza pe “Marele Nick” O’Brien, liderul Legislatorilor, o brigada de elita a delictelor majore a Departamentului de Politie din Los Angeles, care vaneaza mintea diabolica aflata in spatele unui sir de jafuri neelucidate.

Schreiber il joaca pe Ray Merriman, antrenat in fortele speciale si recent eliberat conditionat, lider al Nelegiuitilor, o banda de fosti militari de cariera ale caror competente in domeniu si abilitati tactice i-au ajutat sa nu fie prinsi pana acum.

In film mai joaca Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte si Kaiwi Lyman-Mersereau.

Filmul marcheaza debutul regizoral al scenaristului si producatorului Christian Gudegast (“Cod Rosu la Londra”) si are la baza un scenariu original bazat pe o poveste scrisa de Gudegast si Paul Scheuring (“Prison Break: The Final Break”).

Filmul este produs de STX Films si Diamond Film Productions si este adus in cinematografele romanesti de Vertical Entertainment.

sursa: mediafax.ro