Internetul a revoluționat felul în care noi facem cumpărăturile. Datorită numeroaselor avantaje și beneficii pe care acesta ni-l oferă, numărul celor care plasează comenzi online a crescut vertiginos, lucru vizibil și în România în ultimii ani. Deoarece ne-am dorit să aflăm care sunt principalele avantaje ale plasării unei comenzi online, ne-am adresat lui Alexandru Jurca, specialist în business online, care ne-a oferit o serie de informații prețioase.

“Care sunt avantajele plasării unei comenzi online? Sunt destul de multe, dar eu cred că acestea sunt principalele motive care ar trebui să facă pe oricine să comande online:

1. Este convenabil

Nu trebuie să stai la coadă, nu astepți după vânzător să te ajute și îți poți termina cumpărăturile în câteva minute. Mai mult decât atât, magazinele online sunt deschise non-stop, așa că poți face shopping la orice oră din zi sau din noapte.

2. Prețurile sunt mai bune

De obicei magazinele online au prețuri mai convenabile față de cele fizice și poți beneficia și de reduceri mai bune.

3. Gama de produse este mult mai variată

Cu siguranță ți s-a întâmplat să umbli din magazin în magazin fără să găsești ce îțo doreai. Când faci shopping online, produsul mult visat e doar la un click distanță și ai acces la ultimele tendințe din modă fără să te ridici măcar de pe canapea.

4. Cheltuieli reduse față de mersul la mall

Asta pentru că plătești doar transportul comenzii către tine și nu mai dai banii pe benzină, pe prânzul luat în oraș sau pe cumpărăturile impulsive.

5. Îți este mult mai ușor să compari prețurile

La o simplă căutare pe Google poți găsi oferte mai avantajoase și recenzii pentru produsele dorite.

6. Plătești cum vrei

Modalitățile de plată sunt eficiente și la alegere, cu cardul direct, în rate sau plată la retur (în care îți poți verifica produsul livrat).

7. Ai acces la produse din alte țări

Comandând online economisești timp, bani și ai acces la o paletă mult mai largă de produse, inclusiv din alte țări. După dezvoltarea fabuloasă a giganților online, ca Amazon sau eBay, acum ai posibilitatea să comanzi un produs chiar dacă este produs doar într-o altă țară”.

Alexandru Jurca este expert în business online. A reușit, în doar 3 ani, să propulseze în domeniu o multitudine de branduri, către vânzări spectaculoase. Prin prezenta, ne dăm acordul să publicați acest text pe site-ul dumneavoastră! Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Sursa: Amos News