Citroen a lansat de curând ochelarii Seetroën  care ajuta la eliminarea raului de miscare.
Kinetoza, cunoscută ca raul de mișcare, afectează 30 de milioane de europeni într-o manieră cronică și cel puțin 1 din 3 persoane simt simptome cel puțin o dată în timpul vieții.

Mulți copii suferă de boală auto, care poate reduce într-adevăr plăcerea în timpul unei plimbări cu mașina. Există diferite pastile, dar unele dintre ele nu sunt foarte eficiente, în timp ce altele pot avea unele efecte secundare negative.

Seetroën sunt niste ochelari bizari cu rame de tub foarte groase. În  rama lor există un lichid  colorat  care se afla întotdeauna în viziunea periferică. Din cauza gravitației, lichidul rămâne întotdeauna la nivel, indiferent de modul în care capul poate fi înclinat. Și astfel devine această linie artificială stabilă care rezolvă conflictul dintre simțurile care provoacă suferința.

Ochelarii de la Seetroën arată destul de funky, pentru că pe laturi există câteva cercuri tubulare suplimentare cu lichid colorat în interior. Dar se pare că funcționează bine – tehnologia Ringing Ring are o valoare confirmată de 95% a eficacității. Seetroën nu poate fi utilizat la copiii mai mici de 10 ani, deoarece urechea lor internă nu a terminat să crească.

Folosirea Seetroën este foarte simplă. Ei trebuie să fie pusi de îndată ce începeți să simțiți simptomele bolii de mișcare. Apoi, vă concentrați asupra unui obiect care nu se mișcă, cum ar fi un smartphone sau o carte. După 10-12 minute, mintea trebuie resincronizată cu mișcarea detectată de urechea interioară. Apoi puteți să luați ochelarii Seetroën și să vă bucurați de restul călătoriei – nu trebuie să îi purtați tot timpul.