Black Friday 2017 a început la eMAG la ora la 6.51 la cel mai înalt nivel de interes din istoria evenimentului. Peste 470.000 de vizitatori au accesat simultan site-ul de vânzări, cu comenzi de 140 de milioane de lei, fiind un record în istoria evenimentului, transmit reprezentanții portalului.

„Astăzi, 17 noiembrie, avem un record istoric de vizite și vânzări pentru primele ore într-o ediție de Black Friday. Clienții eMAG au comandat în valoare de 140 de milioane de lei după primele două ore. Au prins foarte bine produsele-surpriză pe care le-am adus astăzi în oferta de Black Friday și gamele tradiționale de Black Friday, cum sunt produsele de casă, electrocasnice, televizoare și telefoane. Avem lingouri de aur, autoturisme și motociclete, ceasuri și bijuterii de lux, abonamentele DigiMobil, biletele de avion Tarom, bilete la concerte și alte evenimente, pachete turistice, servicii medicale și antichități. Pe lângă acestea, clienții au rezonat cu ofertele din categoriile de jucării”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

„Este pentru prima dată în istoria Black Friday când avem peste 30% pondere de vânzări cu cardul în total tranzacții”, a declarat Tudor Manea.

„Clienții eMAG au comandat peste 350.000 de produse în primele ore din oferta de Black Friday 2017. Peste 73% din vizite sunt de pe dispozitivele mobile și avem în continuare o ofertă de peste 1,65 milioane de produse pentru a susține interesul pe tot parcursul zilei. Comenzile vin din toate gamele de produse și acoperă nevoi, dorința de a avea produse calitativ superioare sau pur și simplu cadouri”, a mai declarat Tudor Manea.

Cea mai mare comandă înregistrată vineri dimineața a venit de la Cluj: 89.000 de lei. Printre produsele-surpriză comandate pe eMAG se numără 1,1 kilograme de aur, 118 abonamente Digi Mobil, 100 de mașini și motociclete, 362 de vouchere de călătorie Tarom, 175 de bilete la evenimente, 53 de Pachete turistice, 152 de abonamente la servicii medicale de la Regina Maria și Just Smile, respectiv 23 de ceasuri și bijuterii de lux.

sursa: mediafax.ro