Link Mobility Group

Compania norvegiană Link Mobility Group a semnat un contract de achiziție a cinci unități cu firma de servicii de telecomunicații buglară Allterco, printre care și subsidiara Teracomm România.

Teracomm este un grup international de companii, filiale ale grupului Allterco în 7 țări, cu birouri în Bulgaria, România, Macedonia, Serbia, Ungaria, Germania și Singapore

Valoarea tranzacției este de 8,8 milioane de euro în numerar și acțiuni Link, iar termenul de finalizare este 30 aprilie.

Acordul de achiziție include toate acțiunile Allerco din Bulgaria – Teravoice, Tera Communications și Alterpay, subsidiara Teracomm România și Tera Communications DOOEL din MACEDONIA.

Reprezentanții companiei spun că prin această afacere, Allterco își vinde operațiunile de telecomunicații în Europa și își va concentra toate resursele în dezvoltarea dispozitivelor IoT (Internet of Things).

Firma norvegiană Link Mobility Group este un furnizor de servicii și comunicații mobile din Europa, specializat în servicii de mesagerie mobilă, soluții mobile și informații de date mobile.