Covid 19 și cursa pentru găsirea unui vaccin pentru imunizarea populației a readus în agenda publică, de pe tot mapamodul, tema importanței vaccinării împotriva eradicării bolilor, un subiect sensibil care menține încă societatea divizată.

Deși vaccinurile au salvat omenirea de multe boli grave, există și acum reticență în rândul populației pentru a se vaccina, fie din lipsa informării, fie că este alimentată de știri false. Imunizarea nu numai că salvează vieți și îmbunătățește sănătatea, ci deblochează și potențialul comunității. De aceea, fără programe de imunizare de succes, beneficiile inovației în domeniul vaccinurilor nu vor fi pe deplin realizate. Industria trebuie să lucreze împreună cu guvernele, societatea civilă și factorii de decizie mondiali în domeniul sănătății pentru a permite ca beneficiile vaccinării să se extindă la toată populația.

Revista Newsweek România vă invită pe data de 26 februarie, de la ora 16.00, să participați la evenimentul Vaccinuri #2021. Va fi o discuție cu doctori, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai ONG-urilor despre stadiul actual al vaccinării populației, cele mai întâlnite temeri referitoare la vaccinuri, dar și despre ce ne rezervă viitorul pentru eradicarea altor boli, pentru care nu există încă tratament definitoriu.

Evenimentul online va fi transmis în direct pe site-ul newsweek.ro și pe pagina de Facebook asociată. Detalii despre eveniment găsiți aici: https://events.newsweek.ro/vaccinuri-2021/

Good News este partener media