Sylvester Stallone a confirmat că va realiza a patra parte din franciza de succes “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, care a avut în distribuție numeroase staruri ale filmelor de acţiune, precum Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger.

Actorul în vârstă de 71 de ani a făcut anunțul pe platforma online Instagram, potrivit femalefirst.co.uk. Starul a publicat o imagine cu personajul său, Barney Ross, alături de Lee Christmas, interpretat de Jason Statham, și textul următor: “Barney se întoarce! Plus echipa și câțiva membri noi”.

În luna aprilie a anului trecut, șeful companiei de producție Nu Image/Millennium, Avi Lerner, a sugerat că Stallone a părăsit franciza din cauza unor neînțelegeri cu el, dar că există totuși o șansă ca starul să fie implicat în realizarea celei de-a patra părți a seriei.

La scurt timp după declarația lui Lerner, Arnold Schwarzenegger a declarat că nu va mai juca în franciză dacă nu apare și Stallone.

Sylvester Stallone a lansat primul lungmetraj din seria “Eroi de sacrificiu”, cu numeroase staruri ale filmelor de acţiune, precum Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Steve Austin şi Mickey Rourke, în anul 2010.

De atunci, starul hollywoodian a lansat două continuări ale acelui film, în care au apărut alte nume mari ale filmelor de acţiune precum Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Arnold Schwarzenegger.

Cele trei filme din franciza “Eroi de sacrificiu/ The Expendables” au generat împreună încasări de 804 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

sursa: mediafax.ro