Salopetele de damă sunt, fără nicio îndoială, un must-have în garderobă oricărei femei. Aceste piese vestimentare reușesc să creeze un look sofisticat, fiind o alternativă potrivită în foarte multe ocazii. Cu toate acestea, trebuie să acorzi o atenție deosebită modului în care alegi să porți salopetele de damă, dat fiind că sunt puțin mai pretențioase decât alte haine.

Ocazii speciale

Când vine vorba de evenimente sofisticate, rochiile de seară sunt principalele opțiuni ale femeilor. Da, acestea sunt o alegere sigură, dar salopetele de damă vor avea întotdeauna un impact mai mare. De exemplu, alege un model realizat din catifea și vei avea cu siguranță o apariție demnă de invidiat. Încearcă salopetă de damă Dirty de la Bogas. Ieși din zonă ta de confort și accesorizeaza masiv, accentuează talia cu o curea sau un brâu laț din piele velur (poate chiar din piele lăcuita), alege brățări și cercei supradimensionați și poartă tocuri de minim 10,5 cm.

Casual

Dacă vrei să experimentezi ceva nou pe zonă de casual și street style, alege salopete de damă cu imprimeuri în tendințe. Sunt confortabile, arată bine și te scot din anonimat chiar și în mulțimea de la metrou. Nouă ne-a atras atenția salopetă de damă Bolek de la Bogas. Tartanul este super cool sezonul acesta, iar croiul acesteia este foarte tineresc. O poți purta că atare sau o poți combină cu o jachetă din piele sau o haină din blană. Suprapune mai multe lanțuri foarte lungi sau fii imprevizibilă și alege perle. Multe șiruri de perle și botine din catifea sau piele velur.

Pe pârtie

Cine a spus că nu trebuie să bine chiar pe culmile munților? Realizate din matlasat , salopetele de Monty de la Bogas nu trebuie lipsească din de . Le poți ținutele de zi cu zi, escapadele tale de la o petrecere într-un spațiu . Poți aceste salopete de cu căciuli din , ochelari futuristici, mănuși din piele bocanci masivi. ești iubitoare de blănuri naturale, poți optezi pentru modelul Yvels, cu guler manșete realizate din blană naturală.

Poți găsi toate aceste salopete de dama în magazinul online de haine damă Bogas.ro, alături de multe alte modele. Iarna aceasta sunt la modă materialele spectaculoase, bunul gust și croiurile foarte feminine.