Cele mai în vogă formaţii din România, între care Șuie Paparude, E.M.I.L., Alternosfera, Cristi Minculescu & IRIS sau Trooper, se numără printre trupele care vor cânta, în acest sfârşit de săptămână, la cea de-a cincea ediție a ”Out Of Doors Fest”, care va avea loc vineri și sâmbătă la Costinești.

”Out Of Doors Fest” va avea loc în zilele de 4 și 5 august, la White Horse Rock’n Roll Costinești, vis-a-vis de Teatrul de Vară.

Potrivit organizatorilor, festivalul este un proiect construit pentru tineri, la care participă, ”în mod natural”, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede până la cele înaintate, fiind așteptată prezența a peste 4.000 de spectatori.

”Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică

”Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Cele două zile de festival vor reuni cele mai în vogă trupe din România și nu numai: Alternosfera, Cristi Minculescu și IRIS, Coma, Trooper, Omul Cu Șobolani, Șuie Paparude, Macanache și the Putreds, E.M.I.L. și mulți alții, special guest fiind Crazy Town din America. Trupele de deschidere la această ediție a festivalului vor fi Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, pe 4 august, respectiv, Folk & Rock Company și Full Tones, în ziua de 5 august.

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival, se va face începând cu ora 18.00, ora de începere a concertelor fiind 19.00.

”De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, ”Out Of Doors Fest” și-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată”, mai arată organizatorii festivalului.