Fundația Comunitară Iași lansează împreună cu LIDL FONDUL SKATE PARK – un fond de finanțare a unui proiect de reabilitare a Skate Park-ului din Parcul Expoziției Iași.

Prin acest fond va fi finanțat un proiect cu suma totală de 65.000 Euro. Proiectul va fi ales în urma unui concurs care se va desfășura în perioada 21.02.2018 – 08.03.2018, se arată într-un comunicat al Fundaţiei Comunitare Iaşi.

Concursul de proiecte se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme Skate Park-ul din Parcul Expoziției din Iași.

Cu alte cuvinte, acum ai posibilitatea de a primi finanțare pentru proiectul tău de reabilitare și înfrumusețare a Skate Park-ului din Parcul Expoziției. În urma concursului de proiecte se va sprijini soluția care va ajuta ca Skate Park-ul să arate mai bine, să fie mai funcțional și mai prietenos pentru persoanele care îl tranzitează.

Cum te poți înscrie

Pentru a intra în concursul de proiecte, candidații trebuie să depună o cerere de finanțare care cuprinde un formular de înscriere și un formular de buget. Data limită până la care se primesc înscrierile este 08.03.2018.

Cererea de finanțare (formularul de înscriere, bugetul și mapa de proiecte) se va trimite la adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro

Ghidul de finanțare și formularele de înscriere în concurs se găsesc pe site-ul www.fundatiacomunitaraiasi.ro, secțiunea Fonduri – FONDUL SKATE PARK.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare despre concursul de proiecte: Doris-Amalia Cojocariu – Grant Manager Fundația Comunitară Iași. Telefon: 0720.039.054 și 0751.944.730; e-mail: doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro