Digital Nation va lansa proiectului ”Generația Tech”, realizat cu susținerea Google.org și cu sprijinul Ministerului Educației Naționale. Generația Tech este un program pilot dezvoltat de organizația Digital Nation, al cărui obiectiv este de a ajuta tinerii de 15-24 ani din orașele de provincie românești să își dezvolte competențele digitale, pregâtindu-se pentru profesii în spațiul digital. Programul va începe în vara aceasta în 3 orașe pilot din România și beneficiază de o investiție din partea organizației internaționale Google.org care va fi anunțată în cadrul evenimentului de lansare.

Digital Nation activează în sfera educației de performanță încă din 2013, fiind unul din pionerii pe plan național care a dezvoltat acest model, echipa din spatele proiectului DevAcademy. Cu 5 ani experiență în formarea tinerilor în ariile tehnice și antreprenoriale, proiectul s-a extins național în 2018. Misiunea lor declarată este de a pune bazele unui curent de creștere națională susținută, antrenând educația de performanță și antreprenoriatul strategic ca principalele motoare de creștere.

Cei care au parcurs un program de formare în Digital Nation dar și antreprenorii din afara comunității au opțiunea să se înscrie în Digital Incubator, divizia ecosistemului unde pot dezvolta un startup digital sau pot colabora pe proiecte punctuale cu companiile partenere.