Clinica Neuroaxis reunește echipe de neurologi coordonate de medici de renume, cu experiență internaționala, care împreună acoperă toate ariile neuroștiintelor și ale domeniilor conexe: neurochirurgie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicală, cardiologie sau chirurgie spinală. Echipa numară în prezent peste 22 de medici cu diferite supra‑specializări, precum și medici din străinătate (Franța, Germania, Anglia).

Dan Mitrea, medic specialist neurolog și fondatorul clinicii, a imaginat acest concept de unitate medical supra‑specializată în neurologie, unde pacientii pot beneficia de întreaga gama de servicii destinate neuroștiintelor.

Clinica dispune de trei cabinete de consultații, o sală de tratamente, un cabinet destinat investigațiilor ecografice vasculare, un cabinet destinat investigațiilor electromiografice (EMG) și un laborator de epileptologie destinat monitorizării video EEG și somnologiei. Clinica deține și o componenta holistică, anume terapia prin Yoga, dezvoltată în colaborare cu un maestru yoghin din India.

Sursa: Neuroaxis.ro