Îmbrăcămintea este mai mult decât un simplu mod de a te expune și de a te exprimă, căci vestimentația ne oglindește identitatea și cele mai pregnante trăsături ale personalității.

Ultimele tendințe din industria fashion implică anumite articole vestimentare precum rochii de ocazie care se încadrează într-o anumită paletă de culori și materiale textile dominante într-un anumit sezon, se arată într-un comunicat de presă.

Larysa este un brand românesc care comercializează piese vestimentare care îmbină elemente ale tendințelor actuale din modă și prin care se dorește promovarea atitudinii elegante și feminine prin produse menite să accentueze frumusețea oricărei femei.

O oportunitate unică-Colecții vestimentare dedicate frumuseții tale

Larysa.ro este mai mult decât un magazin online. Este un brand care susține idei noi și îndeplinește visurile clientelor, pentru satisfacția acestora.

Prin prismă măiestriei angajaților acestui brand, proiectele de personalizare a hainelor reprezintă provocări reale care, odată realizate, completează anual garderobele femeilor pasionate de modă.

Datorită experienței care excede peste 10 de ani de activitate, Larysa este un magazin format dintr-o echipă de expertiză din industria textilă care are în vedere fiecare detaliu, precum: tehnologii patentate internațional de manufactură și canale de distribuție pentru diferite tipuri de îmbrăcăminte.

Pentru a creă anumite colecții de haine care se auto-impun prin calitate, în conformitate cu ideile inovatoare propuse de clienți, Larysa se ocupă de toate aspectele specifice, precum:

• Analizează solicitările clienților;

• Realizează tiparele de croitorie;

• Achiziționează materiale de calitate, potrivite modelelor ce urmează a fi create;

• Adopta culori care să inspire fiecare ținută, în funcție de ocazie.

O miriadă de forme și culori

Orice designer vestimentar și pasionat de modă cunoaște faptul că hainele pentru femei sunt constituite prin prismă a două caracteristici principale:

1. Formă sau croială hainelor;

2. Culorile alese pentru fiecare piesă vestimentara.

Atât formă, cât și culoarea unei rochii de ocazie influențează pozitiv imaginea de șine a celor care aleg să o îmbrace.

Dacă formă și croială hainelor au un impact vizual, culorile alese depășesc această dimensiune, impactand atât la nivel emoțional cât și psihologic.

De aceea, fiecare articol vestimentar creat înfățișează atitudinea și dedicația celor care realizează șabloanele și tiparele de croială, pentru că orice piesă vestimentara să oglindească, într-o manieră fidelă, personalitățile femeilor de pretutindeni.