Termenul de hipster a intrat de câțiva ani în cultura românească și este folosit pentru a le desemna pe acele persoane nonconformiste, individualiste și boeme din cadrul societății. Astfel, dacă te încadrezi în această categorie, trebuie să știi că tot ceea ce faci, inclusiv modul în care te îmbraci, trebuie să te diferențieze de cei din jurul tău. Află, în cele ce urmează, cum să ai ținute demne de un hipster.

Iată cum să ai o ținută de hipster:

1. Îmbrăcăminte

Este cunoscut faptul că hipsterii nu preferă hainele provenite de la branduri celebre, deoarece majoritatea oamenilor se îmbrăca cu acestea, iar stilul lor trebuie să fie unul diferit. Ce poți face, în schimb, este să îți cauți haine din gamă unor branduri mai mici, care creează articole vestimentare ce se deosebesc de ceea ce vezi, în general, în magazinele mari. De exemplu, găsești aici https://www.instinctive.ro/hanorace-oversized o mulțime de modele de hanorace oversized, cu un design și o croială unică. Intră pe Instinctive.ro că să mai descoperi și alte articole vestimentare deosebite. Mai mult, hipsterii au o tendința foarte pronunțată de a purta haine vintage, iar acestea sunt foarte ușor de găsit în secondhand-uri. Asigură-te, totuși, că au o calitate bună și nu au niciun defect, înainte de a le cumpără.

2. Încălțăminte

Dacă vrei să fii hipster, este esențial să îți găsești încălțămintea potrivită nu doar pentru ținutele tale, ci și pentru felul în care arăți. Astfel, printre cele pe care le poți purta se număra cizmele și botinele de cowboy, bocancii, pantofii vintage, dar și o serie de alte încălțări cu talpă plată. Deși, în trecut, încălțămintea marca Converse era caracteristică stilului hipsterilor, în prezent aceastia nu mai sunt considerați astfel. De asemenea, în cazul pantofilor cu toc, trebuie să ai grjă că lungimea acestuia să depășească 10 cm. În plus, botinele până la glezna sunt foarte populare printre hipsteri și pot fi asociate cu multe de articole vestimentare.

3. Accesorii

Un prim accesoriu ce nu trebuie îți lipsească este reprezentat de ochelari. Chiar vezi perfect, tot trebuie porți o pereche de ochelari care pe cei de vedere. De asemenea, opțiunea de-1select11 pe cei de soare, dar trebuie asiguri lor este cu stilul vestimentar. mult, hipsterii nu se dau înapoi de la eșarfe, piercing-, genți oversized bijuterii de diferite .

Vrei un doar deosebești de cei din jurul ? de aceste tips-uri și ai garantată o ținută de hipster autentic!