Conform Agentiei de Protectie a Mediului din SUA, petrecem, in medie, aproape 90% din viata noastra in interior, respirand aerul care poate fi de doua pana la zece ori mai poluat decat aerul exterior! Casele ermetice blocheaza contaminantii in interior, iar sistemul de aer conditionat recircula acelasi aer poluat.

Sistemul de aer conditionat ofera mediului umed si intunecos ideal pentru dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor si a altor poluanti nocivi si devine, in esenta, un rezervor de microorganisme care se multiplica si sunt distribuite in intreaga casa. Aceste organisme restrictioneaza fluxul de aer si limiteaza transferul de caldura, cauzand cresterea costului operational al sistemului de aer conditionat.

Cea mai buna aparare este de a elimina aceste microorganisme la sursa. Instalate in sistemele noi sau deja existente de aer conditionat sau cu aer fortat, UVC-ul germicid Steril-Aire cu randament ridicat distruge mucegaiul si bacteriile inainte de a fi distribuite in intreaga casa. Chiar si atunci cand sistemul de incalzire si de racire nu functioneaza, UVC Steril-Aire functioneaza in mod continuu pentru o casa curata si sanatoasa.

Ce sunt echipamentele de sterilizare a aerului si de ce sunt acestea importante?

Pentru o locuinta, echipamentele de sterilizare a aerului sunt o adevarata necesitate. Acestea nu mai reprezinta de mult timp un moft, ci pur si simplu sunt necesare omului care vrea sa isi protejeze sanatatea.

Steril-Aire, o solutie serioasa, sustinuta de stiinta, elimina mucegaiul si bacteriile de la sursa cu o solutie dovedita stiintific – lumina ultravioleta germicida de mare putere. Solutiile UVC Steril-Aire fara ozon asigura in conditii de siguranta, curatarea continua a vaporizatorului si transforma sistemul de aer conditionat de acasa intr-un sistem de purificare a aerului.

Avantajele purificatorului steril-zone

  • Nivel de performanta ridicat – ofera cel mai curat aer posibil – eficienta de peste 99%, pana la particule de 0,3 microni.
  • Rezultate dovedite stiintific: verificat si dovedit – independent – reduce bacteriile, mucegaiurile si virusurile din aer precum si Compusii Organici Volatili (COV)
  • Sigur si fara ozon: fara contaminanti secundari sau ozon. Purifica aerul fara ionizare sau descarcari electrostatice.
  • Puternic: compact, dar puternic, purifica aerul din incaperi de pana la 90 de metri patrati – depasind cu mult capacitatea de curatare a aerului, al celor mai multe dispozitive concurente.
  • Usor de utilizat: control variabil al vitezei ventilatorului si sistem facil de inlocuire a filtrelor.

Steril Aire, prin Oxigenic UVC Solutions SRL, unica companie certificata sa vanda in Romania, ofera toata gama de echipamente pentru sterilizarea aerului si suprafetelor recomandate domeniilor medical, comercial, industrial si rezidential.

Respira usor – solutia pentru un aer mai curat!

Dispozitivele Steril-Aire sunt utilizate in cladiri din intreaga lume cum ar fi: spitale, laboratoare, scoli, cladiri administrative, birouri si locuintesi sunt folosite si pentru a spori siguranta alimentelor prin controlul mucegaiului si al bacteriilor, prelungind termenul de valabilitate al produselor si crescand randamentul de productie.

De la reducerea consumului de energie si controlul costurilor, pana la optimizarea productivitatii umane si mecanice, solutiile oferite de echipamentele UVC de la Steril-Aire au un aport considerabil la profitul dumneavoastra:

  • Economii de pana la 20% din costurile cu energie
  • Imbunatateste calitatea aerului din interior (IAQ)
  • Reduce consumul de apa
  • Reduce costurile de intretinere
  • Optimizeaza performanta HVAC
  • Prelungeste termenul de valabilitate si calitatea produselor alimentare

Multi producatori din industria UVC pretind ca au produse care functioneaza la fel de bine ca si Steril-Aire. Emitatorii multi-brevetati Steril-Aire sunt singurele dispozitive UVC special proiectate pentru a functiona in fluxul de aer rece al sistemelor HVAC. Acestea au fost testate in laboratoare independente si s-a dovedit ca au un randament de pana la 6 ori mai mare decat alte dispozitive cu raze ultraviolete.

Informatii despre aceste produse pot fi gasite pe www.steril-aire-romania.ro.