Dorian Yates, legendarul culturist care a dus la următorul nivel standardele de performanță ale sportului, a decis să-şi transfere afacerile din Marea Britanie la Bucureşti. De curând, DY Nutrition Global, compania internaţională de suplimente sportive fondată de Dorian Yates, a fost înregistrată la Registrul Comerţului în România, dupa cum se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Dorian a ales România deoarece este un centru al dezvoltării economice în regiune şi are o poziţie strategică pentru gestionarea relațiilor comerciale internaţionale ale companiei.

În prezent, produsele DY Nutrition pot fi cumpărate pe 6 continente, din Hong Kong până în Marea Britanie și din Canada până în Kazahstan – toți distributorii fiind licențiați de DY Nutrition Global.

Misiunea DY Nutrition Global este furnizarea produselor necesare pentru realizarea unor performanțe sportive excepționale. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, strategia companiei urmează modelul brevetat de Dorian Yates. Întreaga carieră a lui Dorian stă mărturie în ceea ce privește temeinicia metodelor sale și durabilitatea principiilor sale. Celebru pentru intensitatea antrenamentelor şi determinarea cu care îşi atinge mereu obiectivele, Dorian Yates a făcut istorie prin cucerirea de 6 ori la rând a titlului de Mr. Olympia.

În orice sport, pentru a reuşi să atingă performanțe remarcabile și pentru a obţine rezultate de clasă mondială, un atlet trebuie să îşi perfecţioneze permanent tehnicile de antrenament și să găsească mereu resurse inovative pentru dezvoltarea capacităţilor sale.

Produsele DY Nutrition Global  sunt concepute folosind cele mai avansate cercetări științifice și sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă generaţie. Serviciile precise, eficiente și inovative corespund standardelor ridicate de performanță ale clienților atleți cu rezultate excepționale.

Alături de Dorian Yates, DY Nutrition Global este condusă de Yassin Abdul, Managing Director, farmacist cu experienţă în producţia şi distribuţia suplimentelor sportive şi Sergiu Manofu, Managing Partner, care gestionează activităţile logistice globale ale companiei.

În luna aprilie, în cadrul târgului internaţional de fitness FIBO 2018 ce va avea loc în oraşul german Koln, DY Nutrition Global va lansa Shadow Line, o nouă gama de suplimente nutritive destinate sportivilor de talie mondială.