P3, dezvoltator de proprietăți logistice, a achiziționat peste 17 hectare de teren lângă parcul P3 Bucharest (în zona Ciorogârla, pe Centura Capitalei), cu intenția de a dezvolta parcul până la 500.000 de metri pătrați în următorii doi ani, a anunțat miercuri compania.

„Noul teren, care face parte din cel mai mare parc logistic din Bucureşti, oferă P3 posibilitatea de a construi un depozit de până la 100.000 de metri pătrați. Ca parte a strategiei de dezvoltare, P3 a achiziționat acest teren în apropierea parcului P3 Bucharest pentru a se adapta la cererea crescută din partea clienților, atât existenți, cât şi noi, și pentru a satisface nevoile logistice ale acestora”, se arată într-un comunicat al companiei.

„P3 îşi doreşte să dezvolte afacerea din România, iar această achiziție este un alt pas către realizarea strategiei noastre și consolidarea poziției noastre pe piață. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din România, având peste 2.500 de persoane care lucrează în cei 370.000 de metri pătrați de spații de depozitare și de birouri. Plănuim să continuăm dezvoltarea parcului într-o manieră durabilă și să menținem poziția acestuia de lider”, a declarat Sînziana Pardhan, director de țară P3 România.

P3 are, în acest moment, un total de 370.000 mp în 14 depozite în parcul P3 Bucharest și alți 100.000 mp care permit dezvoltarea de noi spații. P3 Bucharest Park se află pe șoseaua de centură a Capitalei. P3 încearcă, de asemenea, să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite, care totalizează 3,9 milioane mp de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri de peste 1,8 milioane mp care permit dezvoltarea de noi spații. P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

 

sursa: mediafax.ro