Daniela Irimia este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare al fiecăruia dintre noi.

Este trainer, speaker, autor și inainte de toate, antreprenor. Cu peste 10 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, Daniela Irimia a ales să își dedice ultimii ani dezvoltarii personale. Dezvoltarea ei, a copilului ei și apoi a celorlalți oameni cu care interactionează.

După multe proiecte pe care le-a pus pe picioare de una singură, anul acesta s-a gândit să facă ceva util pentru femei. Așa a luat naștere ”Femeia Independentă”, un proiect care vrea să ajute femeile să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar. Pentru că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținere și îndrumarea potrivită.

Mai exact, Daniela Irimia a lansat o platformă unde se găsesc cursurile de dezvoltare personală pe care ea însăși le-a cules și după care se ghidează în momentul în care este moderator sau speaker la anumite evenimente. Acestea sunt disponibile în format pdf, video și audio.

Sunt o femeie independentă?

Cea de-a doua parte a proiectului cuprinde organizarea de workshopuri, mese rotunde, în care fiecare întreabă și primește răspunsuri specializate și pliate pe nevoia fiecăreia, și evenimente de networking. Momentan este pregătit un prim eveniment pe tema ”Sunt o femeie independentă?”, în care această problemă este dezbătută de către participantele la curs, și moderata de Daniela, în care fiecare participantă va încerca să afle adevărul despre sine însăși.

Întrebată cum i-a venit idea de a se implica în dezvoltarea personală a femeilor, tânăra antreprenor a declarat: ”Proiectul Femeia Independentă s-a născut în urma unor evenimente pentru femei la care am participat, culegând din experiența din sală. De asemenea am fost la cursuri atât cu femei cât și cu bărbați și mi-am dat seama că femeile au nevoi speciale de dezvoltare, de a se cunoaște mai bine, au nevoie de suport din parte cuiva care trăiesc viața ca ele. Sunt foarte multi speakeri bărbați. Noi suntem oameni dincolo de job, e nevoie de un echilibru între job și viața persoanală. Sunt puțini speakeri femei care sa se plieze pe nevoile lor. Femeile au nevoie sa fie ascultate. Le aduni la un loc, le pui niște întrebări de care ele însăși fug, la care încearcă să își găsescă un răspuns și să fie într-un mediu ”safe” în care să accepte.”

Tânăra are de gând să aducă acest proiect la nivel național, și și-a propus ca în câțiva ani să atingă un target de 1 milion de femei dornice să se cunoască pe ele însele, prin organizarea mai multor workshop-uri, peste tot în țară, prin intermediul unor ambasadori.

Teme de abordat: Sănătate, dezvoltare financiară, leadership, cum să avem grijă de noi, viață, carieră, time managening, comunicare eficienta etc.

”Sunt o femeie normală am un set up mental ok și o familie minunată, siguranță financiară și lucrez de acasa în medie șase ore pe zi. Lucrez când vreau și de unde vreau. Am un birou, dar nu vreau să pierd timp în trafic pe care l-aș putea petrece alături de familia mea. Dau ceva înapoi societății, în speță femeilor care simt nevoia să se dezvolte, și le vorbesc din propria mea experiență”, a mai declarat aceasta.

Pentru a pune afacerea pe picioare singurul ajutor a venit din partea soțului său și câțiva colabolatori care s-au ocupat de site-uri si marketing, în rest este toata munca ei făcută din pasiune și spirit civic.

Proiectul dezolvtat educational si motivational de aceasta se numește ”Femeia Independenta” prin care Daniela Irimia dorește să ajute femeile ”să se descopere pe ele, să învețe cum să devină cea mai bună versiune a lor, cum să fie independente din toate punctele de vedere. Apartenența la o comunitate de femei interesate de dezvoltare personală și prosperitate financiară este unul din pașii care te ajută să evoluezi, să îți menții atitudinea pozitivă, să capeti curajul și încrederea că MERIȚI ȘI POȘI să fii tot ceea ce îți dorești.”