Cegeka România – un furnizor important de soluții IT pe piața din România – se alătură luptei impotriva virusului Corona și donează 17.000 euro către Fondul de Urgenta. Scopul donației este de a contribui la oprirea răspândirii virusului și tratarea pacienților, prin achiziționarea de echipamente necesare și consolidarea sistemului medical.

Echipamentele medicale sunt cruciale în această perioadă critică prin care toți românii trec, acestea fiind necesare atât pentru pacienți, dar mai ales pentru cadrele medicale. Mai mult ca oricând, în aceasta perioadă este important să fim solidari și atenți cu cei în a căror mâini ne lăsam viața.

“Sperăm că suma donată de Cegeka România să contribuie la acoperirea nevoilor cadrelor medicale, aflate în prima linie în lupta cu Coronavirus. Cegeka se implică frecvent în acțiuni de responsabilitate socială și sperăm că prin aceasta donație, să venim în sprijinul celor în nevoie”, a declarat Andra Antonescu, Director de Resurse Umane la Cegeka Romania.

Despre Cegeka Romania

Prezenta în Romania de peste 15 ani, Cegeka România e deja un nume cunoscut pe piață de IT și are trei divizii de business: Applications, Infrastructure și Professional Services. Cu peste 6,000 angajați la nivel de grup în Europa, dintre care aproximativ 600 în România, Cegeka este un furnizor important de soluții IT&C cu sediul central în Belgia , fiind axată pe dezvoltarea, implementarea și managementul de aplicații IT și al infrastructurii, pentru companii medii și mari.

sursa: comunicat de presa