CEC Bank lansează o campanie promoțională aferentă creditelor punte acordate în cadrul Programului Start-Up Nation.Astfel, cei care vor aplică pentru un credit punte Start-Up Nation de la CEC Bank până la finalul anului 2017 vor beneficia de următoarele avantaje:
– dobândă fixă: 3,25%/an;
– comision de analiză: 0%;
– comision de gestiune: 0%;
– comision de rambursare anticipată: 0%;
– comision de acordare: 0,75% aplicat la valoarea creditului, perceput la scadență creditului;
– termen de creditare: maximum 24 luni;
– garanții: maximum 80% din valoarea creditului garantat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM); în completare, garantare cu bunurile achiziționate în cadrul programului.

“Condițiile se aplică și creditelor deja aprobate de CEC Bank, precum și solicitărilor aflate în analiză în unitățile băncii. Peste 10% din clienții atrași au deja creditele aprobate sau se află în stadiu final de analiză. CEC Bank și-a stabilit că obiectiv să acorde aceste credite în maximum patru zile, chiar dacă programul menționează un termen de cinci zile”, se arată într-un comunicat al băncii.

Dobânzile și comisioanele practicate de bancă, precum și comisionul de garantare a creditului către FNGCIMM reprezintă cheltuieli eligibile, suportate din ajutorul financiar nerambursabil în cazul în care acestea au fost prevăzute în proiect.

„CEC Bank se implică activ în susținerea programului guvernamental Start-Up Nation, venind în întâmpinarea companiilor nou-înființate cu sprijin real, prin finanțare, mentorat și consiliere. Astfel, pe lângă lansarea campaniei promoționale aferentă creditelor punte din cadrul programului, CEC Bank va participă, în calitate de partener, la o serie de work-shop-uri dedicate, alături de business angels, fonduri de investii, start-up-uri, IMM-uri sau viitori antreprenori”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Președinte-Director General CEC Bank.

Reamintim faptul că CEC Bank a fost selectată, alături de BCR și Banca Transilvania, de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru distribuția Alocației Financiare Nerambursabile (AFN) în vederea implementării și gestionarii fondurilor în cadrul Programului Start-Up Nation. Astfel, bancă acordă credite punte la solicitarea firmelor beneficiare, în vederea acoperirii cheltuielilor eligibile aferente planurilor de afaceri până la eliberarea tranșelor din ajutorul de minimis de până la 200.000 de lei. De asemenea, CEC Bank oferă în condiții foarte avantajoase Pachetul Start-Up IMM, peste 80% din clienții atrași de bancă în cadrul programului Start-Up Nation alegând și acest pachet operațional.

Prin intermediul celor 48 de Birouri de consiliere IMM-uri și Fonduri Europene existențe la nivelul rețelei teritoriale a băncii, clienții beneficiază de informare detaliată privind criteriile de eligibilitate, garanțiile solicitate s.a., în vederea alegerii produsului optim de finanțare și a constituirii dosarului de credit.

sursa: mediafax.ro