2018 se anunta a fi un an plin de filme de succes, care vor umple salile de cinema. Sunt anuntate atat pelicule noi, cat si remake-uri si continuari ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numara „Lara Croft”, „Incredibilii”, „Pantera Neagra” si „Razboiul Stelelor”.

Anul cinematografic de succes 2018 va incepe in forta in februarie cu premiera mult asteptatei pelicule ”Pantera Neagra”. Despre filmul facut de Disney-Marvel se spune ca ar fi avut un buget urias. Pelicula, cu Chadwick Boseman in rol principal, spune povestea unui tanar care trebuie sa lupte pentru mostenirea lui si pentru locul de lider al unei natiuni africane izolate.

”Pantera Neagra” promite sa devina un nou super erou Marvel, primul supererou de culoare din peliculele produse pana acum de Marvel. ”50 Shades Freed ”, cea de-a treia parte a seriei ”Cele cincizeci de umbre ale lui Grey”, este o alta pelicula asteptata de fani in 2018. Ecranizarea volumului al treilea al trilogiei scriitoarei E.L.James va aduce finalul povestii de dragoste dintre misteriosul Christian Grey si frumoasa Anastasia Steele. Premiera va avea loc pe 8 februarie 2018.

Un alt film asteptat in 2018 este ”Lara Croft.” Cea mai recenta poveste din noua serie “Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane in martie 2018 si promite sa fie la fel de plin de aventura ca celelalte filme. De data aceasta, personajul Lara Croft nu va mai fi interpretat de Angelina Jolie, ci de actrita mai tanara Alicia Vikander.

Ultima pelicula din seria ”Lara Croft” este cea in care personajul principal se transforma din tanara tenace, dornica de aventura, intr-un erou la nivel mondial. Filmarile au avut loc in Africa de Sud si in Marea Britanie.

2018 va aduce si o continuare a celebrei pelicule ”Deadpool”. Premiera filmulu ”Deadpool 2” este programata pentru luna mai. In ”Deadpool 2”, Ryan Reynolds  intra in pielea personajului principal si se va infrunta cu Cable, interpretat de Josh Brolin. ”Deadpool 2” este scris de Rhett Reese, Paul Wernick si Drew Goddard, scenaristi care au lucrat la primul film. Regizorul pentru cel de-al doilea film este Devid Leitch si nu Tim Miller, cel care a semnat prima pelicula.

”Jurassic World 2” intra si el in lista celor mai asteptate filme ale anului 2018. „Jurassic World 2” este asteptat pe marile ecrane pe 6 iunie 2018. Regia este semnata de Juan Antonio Bayona, iar din distributie fac parte: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, James Cromwell. Filmul se anunta a fi un succes, ca si precedentul din 2015 care s-a numarat printre filmele cu cele mai bune incasari.

Fanii seriei ”Razboiul stelelor” vor avea si ei un nou motiv de bucurie in 2018.  In primavara anului viitor va avea loc premiera  peliculei “Han Solo”. Noul film Star Wars ce va fi lansat pe 25 mai va spune povestea lui Han Solo cand era tanar. In trilogia originala, Han Solo a fost interpretat de Harrison Ford, iar in pelicula din 2018 personajului principal ii va da viata actorul Alden Ehrenreich. “Ultimii Jedi”, pelicula lansata in 2017, a avut un succes rasunator, urcand pe locul doi in topul incasarilor pe 2017, cu 844 de milioane de dolari in doar 11 zile de la premiera. Se asteapta ca si noua pelicula ”Han Solo” sa depaseasca asteptarile fanilor, dar si recordul de incasari.

In 2018, pe marile ecrane se intoarce si Marry Poppins in pelicula ”Marry Poppins se intoarce”. In noua pelicula, actiunea va avea loc in Londra, cu 20 de ani mai tarziu decat in pelicula originala. La 54 de ani de la premiera peliculei „Mary Poppins“, cu Julie Andrews in rolul principal, studiourile Disney o readuc pe marile ecrane pe faimoasa guvernanta britanica, aceasta urmand sa fie interpretata de Emily Blunt. Meryl Streep apare si ea in noua pelicula, intr-un rol secundar secundar, interpretandu-o pe Topsy, verisoara lui Mary Poppins.

Pe 14 iunie 2018 este programata premiera  filmului ”Incredibilii 2”. Familia favorita de supereroi se reintoarce in filmul de animatie „Incredibles 2”, dar de data aceasta Helen se afla in centrul atentiei, lasandu-l pe Bob acasa cu Violet si Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vietii „normale”.

In noiembrie 2018 va avea loc premiera noului film ”X-Men: Dark Phoenix”. Pelicula spune povestea unei noi generatii de mutanti. Printre acestia se afla si fermecatoarea Jean Grey, o tanara care incepe sa manifeste puteri nemaiintalnite. Sedusa si corupta de puterea extraordinara de care dispune, Jean se transforma in Dark Phoenix, devenind astfel un dusman de temut. Din distributie fac parte Jennifer Lawrence, James McAvoy, Olivia Munn.

Sursa: adevarul.ro