Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale şi membru independent în Consiliul de Supraveghere al băncii româneşti cu capital austriac, Raiffeisen Bank a fost propusă membru independent în Consiliul de Administraţie al MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, informeaza Amosnews.ro.
În ultimii 20 ani, Ana Maria Mihăescu a condus misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din România, divizie a Băncii Mondiale şi cel mai mare finanţator al sectorului privat în ţările emergente. În perioada 2011 – 2016, Ana Maria Mihăescu a avut rol decizional în ceea ce priveşte proiectele IFC din mai multe ţări euro¬pene, inclusiv Ro¬mânia. Anterior a ocupat funcţii de top management în sectorul bancar.

Începând din anul 2016, face parte din Consiliul de Supravechere Raiffeisen Bank ocupând funcţia de membru independent, pentru un mandat de 4 ani.

Totodată, Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administrație MedLife, depunându-și demisia în data de 31 august 2017. Mihaela-Gabriela Cristescu este membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006, fiind și fondatorul Societății.
Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din 6 membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinara a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.