“Trebuie să le spunem politicienilor, într-un mod cât se poate de hotărât, că nu mai tolerăm niciun moment în care ei să nu facă absolut nimic pentru țara noastră”, a declarat intr-o emisiune TV, antrepenoarea Mirabela Miron care deține firma de consultanță Avisso din Iasi.

Aceasta a adaugat: “Suntem datori să le cerem socoteală pentru starea gravă în care se află întreaga Românie, dar mai ales Moldova, regiune care a fost tot timpul ștearsă de pe listele de investiții. Oamenii politici trebuie să înțeleagă faptul că doar uniți vor putea plasa România în rândul țărilor demne.”

Mirabela Miron este si vicepreşedinte al filialei Iaşi a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, inițiator al proiectului RestartHome, membră a Fundației Romanian Business Leaders.

Scopul proiectului RestartHome este acela de a contribui la creș­terea numărului de afaceri în­fi­ințate de persoanele provenite din Diaspora, prin dezvoltarea de me­canisme, materiale și instrumente specifice pentru însușirea infor­mațiilor și a abilităților și teh­nicilor practice de lucru în rândul viitorilor antreprenori proveniți din
Diaspora.

Citeste si RestartHome – proiect de repatriere prin antreprenoriat pentru romanii ieseni din Diaspora