Azi începe cea de-a treia ediție UNTOLD Festival  la Cluj-Napoca

Anul acesta zona festivalului a crescut, conform organizatorilor, tărâmul UNTOLD, înseamnă în 2017 peste 230.000 de metri pătrați în care aproape 200 de artiști vor concerta pe cele 10 scene ale festivalului. Scena principală, DRAGON’S NEST va fi și în acest an cea mai mare scenă a unei producții din România, având dimensiuni impresionante: 100 de metri lățime și peste 35 de metri înălțime. Toate cele 10 scene din festival au câte o poveste și un design deosebit la care au lucrat zeci de arhitecți, ingineri, ilustratori și sute de oameni din echipele tehnice, care au ajutat la montarea lor.

DJ renumiţi confirmaţi: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Pe Scena Principală a Festivalului din Cluj-Napoca vor cânta Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson și Marshmello.

Pe scena Galaxy vor urca Chris Liebing, Loco Dice, SolomunSven Vath, Jamie Jones și Dubfire.

Pe scena Alchemy a festivalului vor urca: Andy C, Borgore, Dub FX, Chase and Status (DJ Set), Pendulum (DJ Set) si Sigma (DJ Set).

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2017

  • Abonament VIP pentru 4 zile – 1188 lei (1100 lei + taxe)
  • Abonament pentru 4 zile – 594 lei ( 550 lei + taxe)
  • Bilet de o zi (prima, a doua și a patra zi) – 270 lei (250 + taxe)
  • Bilet de o zi (a treia zi) – 324 lei (300 + taxe)

Accesul se va face pe la intrările special amenajate în funcţie de tipul biletului achiziţionat, după cum urmează:

  • Participanții au obligația ca pe lângă bilet să aibă asupra lor acte de identitate.
  • Minorii vor primi brățări de altă culoare, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.
  • Accesul minorilor între 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid (fără reducere) și a actului de identitate.
  • Accesul minorilor sub 14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid (fără reducere) și numai în compania unui părinte. Un părinte poate însoți un singur minor cu vârsta mai mică de 14 ani.
  • Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului. Însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.
  • Este interzisă intrarea la festival cu următoarele obiecte: droguri, sticle, cosmetice, ghiozdane și genți mai mari de 20cm x 20cm x 20cm, biberoane, cutii de băutură, conserve, artificii, lasere, spray-uri, bannere susținute de bețe, scaune, cuțite, arme, obiecte contondente, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele, materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR.
  • Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea festivalului vor percheziționa în detaliu fiecare participant.
  • În ceea ce privește obiectele pierdute, organizatorul va amenaja un spațiu special în care vor putea fi aduse astfel de obiecte și în care fiecare proprietar își poate recupera bunurile în termen de 72 ore.
  • Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu alte dispozitive de genul acesta în Zonele Festivalului.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Sursa: Infomuzic