Antreprenorul Dragoş Anastasiu a anunţat că Eurolines România a semnat o colaborare cu FlixBus, liderul european al transportului cu autocarul, afirmând că acest parteneriat implică şi reconectarea Diasporei cu românii de acasă.

 RePatriot, FlixBus, Eurolines  – reconectează Diaspora cu ţara

“Asemenea proiectului RePatriot, şi FlixBus şi Eurolines reconectează Diaspora cu ţara. Eu sunt repatriat, iar RePatriot este un proiect de suflet care îşi propune să reconecteze Diaspora cu România”, a declarat Dragoş Anastasiu, unul din Liderii RePatriot.

Autocarele FlixBus au tehnologie nouă

Din septembrie, liniile internaționale ale Eurolines Romania către Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franţa vor fi integrate în rețeaua de rute internațională a FlixBus. ”Ce ne lipseşte nouă – şi am simţit nevoia acestui parteneriat – este tehnologia nouă, pe care autocarele FlixBus o au. Fără tehnologie nu mai faci faţă. Sperăm ca prin această deschidere, cu peste 1.000 de oraşe noi, în combinaţie, putem până la sfârşitul anului viitor chiar să dublăm cifra, de la aproape 150.000 pasageri transportaţi anul acesta”, a declarat directorul general Eurolines România, Dragoş Anastasiu, într-o conferinţă de presă transmisă live de RePatriot pe pagina de Facebook. Transmisia live a ajuns la peste 95.000 de români de pretutindeni și a fost vizualizată de aproape 14.000, numai în pagina RePatriot.

Bilete disponibile din 1 septembrie

Din 1 septembrie vor fi disponibile bilete pentru 200.000 de conexiuni zilnice către 1.200 de destinaţii din Europa. Pentru acest an, FlixBus estimează 40 milioane de utilizatori, de la 30 milioane anul trecut.
România este conectată astfel prin linii integrate în reţeaua FlixBus cu Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Anglia, Elveţia, Spania, Italia, Croaţia, Slovenia,Slovacia şi Cehia.
FlixBus intenţionează să conecteze oraşele importante ale României cu cele 26 de ţări europene din portofoliul său.