Be Trader Academy România se pregătește să lanseze prima criptomonedă privată românească, se arata intr-un comunicat de presa. Aceasta se numește BETRA COIN și va fi lansată de Ziua Națională a României, pe exchange-urile IDCM și BIKI.

BETRA este o monedă de tip ERC20, care are la bază tehnologia Blockchain. Este o criptomonedă asemănătoare celei Ethereum si momentan se află deja pe BITLOCUS.

Ce este platforma BETRA COIN? Iată ce trebuie să știți

Oameni de afaceri și antreprenorii o pot folosi in incercarea de a-si creste finanțele și să obțină profituri mai mari. Platforma BETRA COIN:

  • Este construită pentru clienții privați și corporativi; aceștia vor putea accesa toate informațiile și serviciile de care au nevoie pentru tranzacții sigure, în scopul creșterii finanțelor
  • Are servicii eficiente pentru obținerea de profituri mari, pentru companiile start-up
  • Oferă protecția investițiilor, un control foarte bun asupra lor
  • Are la bază tehnologia Blockchain, poate facilita creșterea finanțelor și realizarea unor profituri mai bune.

Prin folosire portofelului digital BETRA Pay, utilizatorii vor putea face cumpărături la comercianții ce folosesc plata cu Bitcoin, Ethereum sau cu alte criptomonede ERC-20.

Utilizatorii de monede BETRA Coin vor putea face plăți prin scanarea codurilor QR ale sistemelor de tip Bastion Pay. Cei care dețin device-uri care rulează iOS, pot descărca aplicațiile de pe App Store. Cei care au dispozitive cu sistem de operare Android, pot descărca aplicațiile de pe Google Play Store.

Platforma BBTA și soluția BETRA Pay vor fi disponibile în curând pentru utilizare publică. Vor putea fi folosite și de instituții, persoane fizice, comercianți profesioniști, antreprenori sau oameni de afaceri.