Universitatea București se îngrijește de viitoarea carieră a studenților Universității și timp de trei zile îi pune pe tineri în legătură directă cu unii dintre cei mai importanți angajatori din diverse domenii astfel încât studenții să fie îndrumați de profesioniști.

Evenimentul ,,Zilele Carierei” se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie 2017 și se adresează studenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să și le însușească la finalizarea studiilor.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri și training-uri susținute de specialiști din cadrul unor companii și organizații precum Enel, BRD, Bursa de Valori București, Unilever. Training-urile se vor desfășura la Palatul Facultății de Drept a Universității din București, în sala ,,Constantin Stoicescu” (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Sesiunile sunt concepute pentru a oferi un pachet complet de cunoștințe în legătură cu angajabiliatea studenților în anii următori, indiferent de domeniul pe care îl studiază în prezent.

Participanții vor avea ocazia de a afla care sunt skill-urile viitorului, în contextul în care piața muncii și lumea în general este într-o continuă schimbare și transformare. Această dinamică a societății, dominată de tehnologii în curs de dezvoltare, determină nevoia acumulării de către studenți a cât mai multor cunoștințe și abilități care să le permită adaptarea pe piața muncii.

Programul complet al evenimentului Zilele Carierei poate fi consultat aici.