Pentru detalii și înscrieri puteți accesa: https://concordcom.ro/evenimente/piata-financiara-de-investitii-2018/

“Piața Financiară de Investiții în 2018”, singurul eveniment de tip dezbatere, care reunește specialiști din piața financiar-bancară pentru a discuta teme de interes comun cu reprezentaţi din partea Autorității de Supraveghere Financiară și BNR, va avea loc pe data de 24 Noiembrie, la București.  Acestora li se alătură specialiștii PwC România și ai Organizației Profesioniștilor Pieței de Capital.

Întâlnirea reprezintă o ultimă oportunitate pentru participanți de a primi răspunsuri și soluții la cele mai presante probleme legate de noile directive europene MiFID II, MAD II, care vor intra în vigoare începând de anul viitor. Timpul rămas pentru implementare este foarte scurt și de aceea, este important ca toate entitățile, carora le este aplicabil noul cadru legal, să înțeleagă foarte bine ce măsuri trebuie să adopte.

Se va schimba în mod dramatic, aproape întreaga piață așa cum o știm astăzi, cu efecte de amploare asupra tuturor celor implicați în tranzacționarea instrumentelor financiare. MiFID II va afecta brokeri, dealeri, locuri de tranzacționare, fonduri speculative, manageri de active și corporații globale. În plus, vor fi introduse noi cerințe privind guvernanța produsului, consultanța de investiții independentă și cross-selling, se extind regulile existente cum ar fi responsabilitatea managementului, stimulente, raportarea informațiilor și remunerarea.

Cei prezenți vor discuta constructiv despre mediul actual de investiții și reglementări, dar si despre cât de pregătită este piața financiară din România pentru anul 2018 din perspectiva noilor Directive UE și alte măsuri politice cu impact social și economic. Participanții la dezbatere vor afla și care este viitorul piețelor de capital în lume.

Companiile listate vor afla care sunt nouățile și cum se aplică noua Lege 24/2017 privind emitenții de valori mobiliare, vor  afla de la consultanți de top care sunt reglementările financiare la care vor trebui să se conformeze și despre operațiunile incluse la Abuzul de piață / Drepturile investitorilor.

Evenimentul este deschis și participării reprezentanților mass-media.

Pentru detalii și înscrieri puteți accesa: https://concordcom.ro/evenimente/piata-financiara-de-investitii-2018/