La Robotics & Innovations Show vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligentei artificiale

Mai sunt doar doua saptamani pana la evenimentul SMARTTECH for SUPPLY CHAIN EXPO – expozitia de tehnologii inovatoare si solutii IT&C de ultima generatie cu aplicatie in trade, transport si logistica, organizat alaturi de TransLogistica EXPO, editia a IV-a, cea mai mare expozitie de Transport, Logistica, IT si Supply Chain din Romania si Europa de Sud-Est.

Unul dintre momentele interactive de pe agenda expozitiei si care va da culoare intregului eveniment este Robotics & Innovations Show, care  se va desfasura vineri, 28 septembrie 2018, in noul pavilion B1 de la Romexpo. In zonele special amenajate, atat in interiorul expozitiei, cat si in exterior vom asista la demonstratii de robotica, drone si virtual reality.

Robotul care urmareste un traseu printr-un labirint in depozitul de marfa sau robotul dirijat prin comenzi telefonice, robotul care  joaca sah, echipamente VR HTC Vive si Oculus Rift intr-o configuratie ce  permite si experiente virtuale in grup, solutii de high-tech immersive media,  VR & AR, livrarea coletelor cu ajutorul dronei sunt surprizele care va asteapta in cadrul Robotics & Innovations Show.

Vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligentei artificiale si vom pasi in alte lumi high-tech alaturi de echipele de robotica si specialisti in manevrarea robotilor.
Mai multe detalii despre acest eveniment si inscrieri puteti afla pe site-ul www.smarttechpartners.ro sau la e-mail: contact@smarttechpartners.ro