Pe măsură ce lumea suportă pandemia COVID-19, un talentat artist din New York aduce un omagiu stresului, încordării, angoasei mentale și simbolului durabil al timpului nostru – masca.

Copleșită, dar inspirată de evenimentele din anul trecut, artista și antreprenoarea Nelly Nastase a creat o serie de picturi colorate, energice și pline de viață, care sunt acum expuse la o expoziție care se deschide astăzi, cu o prezentare specială astăzi între orele 18:00. ET și 21:00 ET și se desfășoară până pe 23 decembrie la Galeria Iken, 1500 2nd Ave, New York, NY, 10075. Opera de artă VIBRANT 2020 „reflectă schimbările prin care a trebuit să trecem datorită pandemiei globale”.

În această expoziție, Nelly Năstase,  artista care lucrează atât în ​​abstractizare, cât și în arta pop și uneori le combină în mod unic pe ambele într-o singură formă de artă, are o compoziție de tablouri „Cu sau fără mască”, unde președintele Donald Trump și președintele ales Joseph Biden sunt prezentați împreună. Celelalte lucrări ale sale îl recunosc, de asemenea, pe George Floyd și o serie de rezumate, capturând mentalitățile noastre colective, gravitând în gânduri și anxietate.

„În viziunea mea, masca este steaua absolută a acestui an”, spune Nelly Năstase, care a început să deseneze ca orice fetiță pe trotuarele României cu cretă, desenând cuburi și triunghiuri. „A primit toată atenția internațională, din toate domeniile, de la sănătate la știință și modă. De asemenea, s-a aflat în mijlocul alegerilor prezidențiale la cel mai înalt nivel, implicând președintele Trump și viitorul președinte Biden.”

Expoziția își va face debutul internațional la cea de-a 19-a ediție anuală a DG Magazine 2020 Media Awards din Cairo Egipt, pe 18 decembrie. Publicul exclusiv va avea ocazia să fie printre primii care vor vedea această colecție.

Lucrările lui Nelly Nastase pot fi achiziționate și online, iar o parte din banii obținuți din vânzări vor merge la Mission’s Mission, fondată de Monica Iken, o organizație nonprofit recunoscută la nivel național.

Despre Nelly Nastase
Nelly Nastase este o artistă română care lucrează atât în ​​abstractizare, cât și în arta pop și uneori le combină în mod unic  într-o singură formă de artă. Nelly a studiat  arta la Viena sub conducerea lui Daniel Friedmann-Fuchs, un cunoscut pictor dintr-o familie de artiști celebri.