In prima faza, cand suntem invitati la ziua de nastere a cuiva drag, ne simtim entuziasmati de-a dreptul si parca am dori sa se apropie cat mai repede acel eveniment fericit. Totusi, cand stam sa ne gandim la cadoul pe care trebuie sa il achizitionam, parca nu ne mai simtim chiar asa incantati, ci, dimpotriva, chiar usor descurajati.

  Din pacate, nici timpul nu este aliatul nostru in acest caz, pentru ca avem multe alte indatoriri de-a lungul zilei, de care trebuie sa tinem cont. Iar cand suntem liberi, orele sunt asa de tarzii incat nu mai gasim niciun magazin fizic deschis.

Mediul online pare sa fie o solutie rentabila

In acest caz, mediul online pare sa fie o solutie rentabila, pentru ca este nevoie doar de 10 sau 20 de minute pana sa ne hotaram si sa dam comanda. Singurul motiv pentru care timpul pana la datul comenzii  poate varia este dat de cat de repede ne putem noi hotari.

Varietate covarsitoare de idei de cadouri

Pe un asemenea site, precum 3gifts.ro, se gasesc o multitudine de cadouri haioase, practice, in orice caz, iesite din sfera comunului. In functie de personalitatea, dar si ocupatia persoanei careia i se da cadoul, se gasesc optiuni care pot sa incante pe oricine, oricat de pretentios ar putea fi.

Sugestii orientative pentru cadouri

Pentru a putea face mai usoara alegerea cadourilor, prezentarea catorva idei poate sa fie mai mult decat binevenita. Pana la urma, cine stie de unde vine inspiratia? Poate chiar unul dintre acestea poate sa fie alegerea ideala in acest sens.

1. Joc de baut ruleta

Pentru prietenul plin de viata, pasionat de jocuri si mereu disponibil pentru o iesire la bere, acest joc de baut ruleta e un cadou haios, care va anima intreaga noapte. De ce sa ne limitam pana la urma la jocuri plictisitoare, care sa strice intreaga atmosfera de petrecere?

2. Bec LED cu difuzor si Bluetooth, Ledoly

Produsel 2 in 1 sunt intotdeauna bine venite, mai ales daca creeaza o atmosfera ambientala incantatoare. Acest model de bec cu LED poate fi oricand o alegere demna de luat in considerare, pentru ca este un cadou original, cum rar se mai gaseste. Poate fi controlat cu ajutorul Bluetooth-ului, de pe telefon sau tableta. Se selecteaza muzica dorita si gata, atmsofera este de vis. De asemenea, putem sa fim siguri ca un asemenea dispozitiv va avea un loc de onoare in casa respectivului amic sau amica.

3. Perna de voiaj reglabila – ZAP NAP UFO BAND

Designul poate parea ceva mai excentric, dar aceasta perna isi face pe deplin treaba. Cei care calatoresc foarte mult sau au de mers mult timp cu autobuzul pana la serviciu/scoala/facultate vor aprecia mai mult ca sigur acest cadou. Un alt avantaj oferit de aceasta perna de voiaj este dat de faptul ca dimensiunile sunt relativ reduse, nu ocupa mult spatiu in bagaje. De asemenea, datorita designului sau special, fereste totodata utilizatorul de lumina, care poate sa ii afecteze calitatea somnului.

4.  Cana cu auto-amestecare (self stirring mug)

Pentru prietenul mult prea lenes sau pentru cel care isi uita tot timpul lingurita cand trebuie sa isi puna zaharul in cafea, aceasta cana inseamna mai putine griji. In plus, cand oricine face cadou cani normale de cafea, un asemenea model aduce ceva nou, iesit de-a dreptul din comun.

Acestea sunt doar cateva dintre produsele care iti vor transforma cadoul intr-unul de neuitat, tinut mereu intr-o vitrina si apreciat. Datorita faptului ca sunt haioase, vei vedea ca se vor bucura de o apreciere suplimentara, cum nici nu te-ai asteptat.