În cadrul Mobile World Congress (MWC) 2018, Huawei prezintă tehnologii și soluții pentru 5G, rețele All-Cloud, video și IoT

Huawei va interacționa cu liderii din industrie, împărtășindu-și experiența și progresele tehnologice și va prezenta produse de vârf și soluții pentru scenarii specifice. Discuțiile se vor axa, în particular, pe trei probleme-cheie: conexiuni mai bune, creșterea accelerată a afacerilor și o experiență îmbunătățită. Împreună cu partenerii și clienții săi operatorii de telecomunicații, Huawei ajută la construcția unei lumi complet conectate și inteligente.

 Standul Huawei de la MWC 2018

Lumea inteligentă este deja o realitate. Pe măsură ce-și depășesc limitele curente în privința capabilităților și conexiunilor de rețea, modelelor de afaceri, experienței și parteneriatelor, operatorii vor deveni piatra de temelie a unei piețe de transformare digitală în valoare de 23 de mii de miliarde USD. Huawei implementează infrastructura ICT și dispozitivele inteligente și va avea rolul unui “sol fertil” plin de informații, automatizare și tehnologii inteligente. În acest “sol”, partenerii își pot cultiva conținutul, aplicațiile și chiar cloud-urile. Împreună pot aduce digitalul fiecărei persoane, locuințe și companii, construind o lume complet conectată și inteligentă.

Conexiuni mai bune: Construind mai multe conexiuni și extinzând canalele de transfer de date, Huawei permite digitalizarea la nivelul întregii industrii și ajută operatorii să folosească la capacitate maximă puterea 5G și a sinergiei cloud-rețea.

O creștere a afecerilor accelerată: Huawei ajută operatorii să exploreze mai profund baza de clienți deja instalată, maximizând valoarea rețelei. Totodată, sprijină operatorii în dezvoltarea serviciilor video și IoT, pentru a permite noi creșteri ale veniturilor.

Experiență mai bună: Soluțiile Huawei de operare și mentenanță digitală permit derularea unor procese agile și a unor operațiuni inteligente și eficiente. Acest lucru ajută operatorii să ofere o experiență Real-time, On-demand, All-online, DIY, Social (ROADS) – în timp real, la cerere, complet online, ușor configurabilă și socială.

În cadrul MWC 2018, Huawei va lansa mai mult de 20 de produse noi, va demonstra rezultatul muncii sale alături de peste 300 de parteneri, va găzdui cinci forumuri și își va împărtăși experiența și ideile cu restul industriei de profil. Scopul este de a porni împreună pe drumul ROADS către o lume complet conectată și inteligentă.

CEO-ul Huawei prin rotație, Ken Hu, a declarat: “Prezența Huawei la ediția din acest an a MWC are trei caracteristici notabile. În primul rând, experiența reală. Explorăm noi înșine industria de profil, și avem cu noi aici peste 300 de operatori și parteneri ce demonstrează tehnologiile și serviciile noastre avansate în acțiune, inclusiv 5G, video și IoT. În al doilea rând, un accent pe succesul în afaceri. Am lansat o serie de soluții pentru scenarii specifice pentru persoane, locuințe și companii, inclusiv soluții localizate pentru orice scenariu, conexiuni broadband de calitate ridicată pentru acasă, și sinergia cloud-rețea. În al treilea rând, produse și soluții de vârf, inclusiv tehnologia 5G, Rețele Intent-driven, platforma digitală de operare și mentenanță AUTIN și soluțiile de stocare Dorado18000 pe stick de memorie. Anticipăm cu bucurie vizita liderilor din industria de profil la standul Huawei, pentru a discuta felul în care se va dezvolta această industrie.”

Huawei va raporta și progresul său, împreună cu operatorii globali de top, în privința testării și implementării 5G, întrucât este un jucător activ în Alianța 5G Slicing, o nouă organizație a industriei, anunțată la MWC, cu scopul de a asigura dezvoltarea acestei industrii. Ken Hu a notat: “Standardele și tehnologiile 5G se maturizează. Pe măsură ce continuă creșterea cerințelor pieței, Huawei planifică lansarea unei game complete de produse 5G end-to-end, inclusiv echipamente pentru incintele clienților, pentru a ajuta operatorii să avanseze cu implementarea rețelelor 5G. Huawei va continua să dezvolte noi tehnologii și să lucreze împreună cu partenerii din industrie pentru a dezvolta un ecosistem 5G. Scopul final este construirea unei lumi complet conectate și inteligente.”
Sursa: Amos News