Ghidul Soluțiilor Smart City 2020 a fost publicat în variantă digitală și poate fi accesat gratuit. Acesta se adresează în primul rând angajaților din autoritățile publice. 

Ghidul Soluțiilor Smart City reprezinta singura publicație din domeniu care conține cele mai noi soluții, sfaturi, trenduri despre cum ar trebui să se dezvolte orașele României și publica noutățile momentului în ceea ce priveste modernizarea orașelor, stadiul și proiectele acestora, soluțiile și produsele oferite de furnizori privați. Scopul acestei publicații este de a inspira și motiva liderii locali și naționali să genereze proiecte noi.

Varianta 2020 a Ghidului Soluțiilor Smart City cuprinde soluții de digitalizare a administrației publice, soluții pentru educație, mobilitate, managementul deseurilor, studii de caz ale unor orașe din lume, sfaturi pentru edili, modalități de finanțare a proiectelor de dezvoltare a orașelor, dar și care sunt principalele probleme sesizate de locuitorii urbani. Multe alte articole pot fi găsite în cadrul acestui Ghid.

Publicarea acestui Ghid împreună cu Dezbaterile Smart City pe care le organizăm, stabilesc un canal de comunicare permanent între autoritățile publice și furnizori privați, care oferă informaţii, analize, exemple şi sprijină adoptarea unor noi soluţii inovative, de mare ajutor pentru actul administrativ și comunitate.

Ghidul Soluțiilor Smart City este realizat de Concord Communication și se distribuie anual, ca supliment specializat al revistei Newsweek România.

Ghidul Soluțiilor Smart City 2020 poate fi găsit accesând: https://concordcom.ro/evenimente-actuale/ sau https://concordcom.ro/proiecte-speciale/ unde pot fi vizualizate și edițiile anterioare.