Compania Expertissa și-a prezentat soluțiile dedicate orașelor inteligente în cadrul evenimentul Dezbatere Smart Region Călărași 2018, care a avut loc săptămâna trecută. Peste 120 de participanți, reprezentanți ai autoritaților publice locale din zona Sud Muntenia au aflat care sunt avantajele acestor soluții personalizate pentru activitățile instituțiilor publice.

Marius Niste, Executive Manager Expertissa, sucursala Timișoara

Marius Niste, Executive Manager Expertissa, sucursala Timișoara, a vorbit despre Dox.connect – un sistem integrat de gestiune a documentelor și fluxurilor de lucru, cu toate caracteristicile specifice: rute, roluri, revizii, notificări, scheme de escaladare rol de gestiune printr-o interfață specifică. De asemenea, informațiille publice din platforma Dox.connect pot fi afișate și prelucrate automat pe website-ul Primăriei, platformă care este integrată în soluția oferită de Expertissa. Portal.connect reprezintă punctul unic de contact pentru cetățeni și oferă acces centralizat la informații și servicii. “Versiunea pentru Primării se livrează cu o structură predefinită, conform recomandărilor existente pentru implementarea sistemelor de guvernare electronică”, a precizat Marius Niste.

Iar pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la informațiile oferite de primărie și pentru o comunicare rapidă, Expertissa a lansat aplicația Mobile.connect disponibilă pe telefoane mobile cu sistem IOS sau Android. Aplicația pune la dipoziția cetățenilor o platforma colaborativă de comunicare reală cu autoritățile locale, cu posibilități multiple de informare, de urmărire a evenimentelor locale, de sesizări ale cetățenilor cu adresare directă persoanelor implicate din departamentele primăriilor și consiliilor locale.

Soluțiile dezvoltate de Expertissa sunt funcționale deja în primării, consilii județene, direcții fiscale și direcții subordonate.