Spinoff al celebrei gale European Search Awards, Content Awards este un eveniment dedicat industriei de content din Europa. Conform descrierii din comunicările oficiale, în cadrul festivității este celebrată excelența în content marketing și sunt răsplătite agențiile și echipele interne ale companiilor europene generatoare de conținut de calitate care atrage, informează, implică și reține audiențele pentru a obține trafic și, în definitiv, profit.

Pe 17 ianuarie, organizatorii European Search Awards 2020 au anunțat lista proiectelor finaliste ale competiției, printre care se numără și Visibility Report, un instrument autohton de analiză digitală dezvoltat de Upswing.

Desfășurarea competiției European Content Awards

Evenimentul deschide 23 de categorii pentru campaniile înregistrate. Înscrierea proiectelor a avut termenul limită pe 12 decembrie, iar pe 17 ianuarie au fost anunțați finaliștii. Visibility Report, toolul de analiză digitală care ilustrează dimensiunea reală din online pentru branduri din 25 de industrii se află pe lista finaliștilor European Content Awards la două categorii:

-B2B Content Campaign of the Year

-Content Strategy of the Year

Acestei nominalizări i se alătură campanii dezvoltate de agenții din numeroase țări europene pentru clienți de renume internațional, precum:

-Peak Ace Agency & Sephora

-Visibility Agency & Raiffeisen Bank

-72Point Agency & Volkswagen

Decernarea premiilor European Content Awards

Pe 27 februarie, juriul format din peste 50 de experți în domeniile SEO și content va desemna câștigătorii competiției.

Decernarea premiilor va avea în cadrul unei ceremonii  organizate în Cracovia, Polonia. Până atunci, fiecare jurat va acorda câte un scor preliminar tuturor finaliștilor, urmând ca ulterior să dezbată punctajele celor mai bine cotate proiecte.

Dacă ești curios cum arată proiectul românesc din finala European Content Awards, accesează Visibility Report și intră, gratuit, în posesia unor date pe care nu le mai oferă contextualizat niciun alt tool de la noi.

sursa: comunicatedepresa.ro