Dynamic Selling Group anunţă printr-un comunicat de presă finalizarea procesului de preluare a activelor Ramplast printr-o tranzacţie de peste 3 milioane euro, inclusiv TVA. Dynamic Selling Group a participat la licitaţia iniţiată  în data de 23.08.2016 de către ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, administratori judiciari ai Oltchim, şi a fost declarat câştigător pentru pachetul de active numărul 6, respectiv Divizia de Materiale de Construcţii Ramplast.

Fabrică 100% românească, prezentă pe piaţa de profile PVC de peste 22 de ani, RAMPLAST a devenit parte a Dynamic Selling Group, începând cu data de 14 iunie a.c. Facilitatea de producţie are o capacitate de aproximativ 14.000 tone anual, fiind astfel cea mai mare fabrică românească din domeniu.

Grupul de firme Dynamic a fost fondat în 2004 de Cristian Stoleru şi Gabriel Stoian, ambii deţinânad cote egale în acţionariat încă de la înfiinţare. Dynamic activează exclusiv pe piaţa profilelor şi a tâmplariei PVC, dezvoltând centre logistice, de distribuţie naţională şi de producţie a tâmplăriei PVC şi a elementelor de feronerie. Grupul de firme s-a dezvoltat constant, atingând, la finalul anului 2017, pragul de 46 milioane de euro cifră de afaceri, cu aproximativ 500 angajaţi.

“Achiziţia RAMPLAST de către Dynamic a fost o consecinţă firească a relaţiilor comerciale îndelungate şi solide între cele doua companii, dar şi a dinamicii de dezvoltare a business-ului nostru. Colaborarea substanţială cu fabrica de la Vâlcea, şi acum integrarea ei in familia Dynamic, semnifică, de fapt, încrederea noastră deplină în acest brand românesc. RAMPLAST este cel mai mare producător român de profile PVC şi nu trebuie doar să conservăm această poziţie, dar să o dezvoltăm, să deschidem noi perspective atât naţionale, cât şi europene. Trebuie să le mulţumim partenerilor pentru suport şi colaborare, dar mai ales pentru încredere. Grupul de firme Dynamic a obţinut certificarea pieţei de profil, are o expertiză incontestabilă, dobândită în ultimii 14 ani, o echipă puternică şi o dorinţă activă să performeze şi pe viitor”, au declarat administratorii Dynamic Selling Group.

Grupul de firme Dynamic anunţă că a bugetat pentru următorii 2 ani investiţii de 3 milioane de euro în retehnologizarea şi modernizarea fabricii, cu focus pe variantele de extindere a capacităţii de producţie. În ceea ce priveşte echipa de specialişti ce operează în prezent fabrica RAMPLAST, ea va fi preluată integral de achizitor, care şi-a declarat şi asumat intenţia de a investi în optimizarea condiţiilor de muncă şi în formarea profesională continuă a personalului.

De asemenea, în perspectiva creşterii capacităţii de producţie şi a reţelei naţionale şi europene de distribuţie, oficialii companiei au anunţat intenţia de a completa echipa de la Vâlcea cu încă 40 de angajaţi, care urmează să se alăture specialiştilor RAMPLAST.

La nivelul anului trecut, piaţa naţională de tâmplarie PVC, aluminiu şi lemn s-a situat în jurul valorii de 700 milioane de euro, grupul de firme Dynamic situându-se pe locul 3 la nivel naţional, RAMPLAST fiind cel mai bine vândut profil PVC produs în România.