În perioada 20 – 22 iunie 2019 va avea loc la Constanța FORUMUL ANTREPRENORILOR ÎN ADMINISTRAȚIA INTELIGENTĂ – ediția a III a, organizat de Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii lor internaționali Martens Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel.
FORUMUL ANTREPRENORILOR ÎN ADMINISTRAȚIA INTELIGENTĂ aduce laolaltă reprezentanți din partea mediului de afaceri, administrațiilor locale, companiilor de consultanță pentru fonduri nerambursabile, organizațiilor neguvernamentale și unităților de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip #smartadministration, #smartcity, #smarteducation.
Violeta Vijulie, director ISP România: ”Când spunem #smart ne gândim la reducerea consumului și implicit a costurilor pentru utilități, la parcări inteligente, managementul traficului, iluminat inteligent, primaria digitală, servicii accesate on-line, cataloage electronice, lecții cu suport on-line etc.. Implementarea unor astfel de proiecte generează bunăstare pentru cetățeni.

Bogdan Huțucă, deputat, vicepreședinte Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților: ”Este absolut necesar ca administrația publică din România să depășească decalajele față de modul în care lucrează administrațiile avansate din Europa. Acest lucru este posibil doar prin digitalizare, prin regândirea relației și spațiului dintre aleșii locali, funcționarii publici și cetățeni. Orașul digital este unul prietenos, care vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor și îi face să se simtă valoroși. Aceasta este prioritatea administrației liberale.”

Toate sesiunile sunt deschise pentru presă. Însă este nevoie de confirmarea prezenței pe mail societatealiberala@gmail.com sau la telefon: 0722.566.223;