PocketBook prezintă mult așteptatul succesor din seria Aqua – e-readerul impermeabil și rezistent la praf în atractiva culoare azur – PocketBook Aqua 2.

PocketBook Aqua 2 oferă cea mai largă varietate de opțiuni pentru locul perfect de citit – pe un iaht, pe plajă, lângă piscină sau relaxat, făcând o baie. Acum cu iluminat frontal, ecran tactil HD, posibilități de ieșire audio, modul wireless Wi-Fi și 17 formate acceptate, noul dispozitiv are toate funcționalitățile necesare pentru a oferi o experiență de citit avansată.

E-readerul stilat vine în culoarea tentană albastru azur cu umbre perlate.  Butoanele pentru răsfoirea paginilor convenabile și ergonomice sunt plasate pe panoul frontal  pentru utilizare confortabilă, când dispozitivul este ținut cu o singură mână. Suprafața fină a carcasei oferă senzații plăcute la atingere și previne amprentele, are rezoluție HD (1024×758 pixeli), noul e-reader oferă un contrast excelent și asigură cel mai mare confort pentru vederea utilizatorului. Spre deosebire de predecesorii săi, PocketBook Aqua 2 are iluminatul frontal asigurat de un LED încorporat.

8 GB de memorie internă permite păstrearea unei biblioteci digitale de câteva mii de e-book-uri, totul într-un dispozitiv de cântărește doar 180 grame.  Cu o baterie puternică Li-Ion polimer de 1500 mAh, dispozitivul oferă oportunitatea de a citi zi după zi, până la o lună, fără întreruperi pentru reîncărcare.

În afara accesoriilor standard, pachetul cu PocketBook Aqua 2 conține un adaptor audio micro USB, care face posibilă ascultarea fișierelor audio în format mp3 și utilizarea funcției Text-în-vorbire.

Sursa: comunicatedepresa