În perioada de înscriere la concursul de admitere în ciclul de studii de licenţă 2018-2019, Universitatea Politehnica din Bucureşti vine în întâmpinarea candidaţilor cu noi oferte motivaţionale menite să-i atragă, în număr cât mai mare, pe proaspeţii absolvenţi de liceu, după cum reiese dintr-un comunicat de presă al UPB.

1000 euro/lună – Ofertă specială pentru olimpicii care vor decide să urmeze cursurile universitare ale Universitatea Politehnica din Bucureşti
Pentru olimpicii care vor decide să urmeze cursurile universitare ale UPB, oferta Universităţii este anul acesta una specială.

Astfel, pentru olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licenţă ale Universităţii Politehnica din Bucureşti , conducerea prestigioasei instituţii de învăţământ superior a decis acordarea unei burse lunare, în valoare de 1.000 de euro. De menţionat este faptul că, aceşti olimpici vor beneficia de această bursă specială pe toată perioada anilor de studii universitare din cadrul UPB.

Pe de altă parte, Universitatea Politehnica din Bucureşti lansează anul acesta, prima agenţie universitară de plasare a forţei de muncă pentru a sprijini integrarea tuturor absolvenţilor săi pe piaţa muncii din România.

Denumită generic PoliJobs, agenţia Universităţii Politehnica din Bucureşti oferă servicii gratuite tuturor studenţilor şi absolvenţilor UPB, în funcţie de specializările acestora şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor de profil. Toate acestea în contextul în care cererea de ingineri pe piaţa muncii din România a fost anul acesta de 10.000 de locuri de muncă, iar numărul absolvenţilor UPB a fost de 3.000.