Asociația The Social Incubator , organizație non-profit care susține, în mod direct, integrarea socială și profesională a tinerilor defavorizați din România, a împlinit 5 ani de activitate. Începând din anul 2014, organizația dezvoltă și implementează, la nivel național, o gamă de servicii personalizate și soluții inovatoare menite să susțină integrarea pe termen lung a tinerilor defavorizați, cu precădere cei care au crescut în mediul instituțional și care au părăsit – sau urmează să părăsească – sistemul de protecție a copilului.
Asociația The Social Incubator - #5AniDeFapteBune
 În urmă cu 5 ani, un grup de prieteni, printre care mă număr și eu, a decis să construiască un program care să faciliteze integrarea pe termen lung în societate a tinerilor defavorizați. Nu ne imaginam, în acel moment, că vom avea impactul extraordinar pe care îl vedem astăzi. Sunt nespus de mândru de evoluția organizației, de echipa care face posibil succesul ei și, mai ales, de tinerii care ne-au trecut pragul și au devenit adulți independenți și demni. La mulți ani, Asociația The Social Incubator! 

Ionuț Pascu, Președinte & Membru Fondator

La pragul de 5 ani de existență, impactul organizației se traduce în 20 de județe acoperite, 3.540 de tineri participanți la activitățile de dezvoltare personală și profesională organizate și 612 tineri sprijiniți în procesul de integrare socio-profesională, la nivel național.

În urmă cu 5 ani, un grup de prieteni, printre care mă număr și eu, a decis să construiască un program care să faciliteze integrarea pe termen lung în societate a tinerilor defavorizați. Nu ne imaginam, în acel moment, că vom avea impactul extraordinar pe care îl vedem astăzi. Sunt nespus de mândru de evoluția organizației, de echipa care face posibil succesul ei și, mai ales, de tinerii care ne-au trecut pragul și au devenit adulți independenți și demni. La mulți ani, Asociația The Social Incubator!” – Ionuț Pascu, Președinte & Membru Fondator

Acum 5 ani se năștea o poveste frumoasă, una din care sunt extrem de mândră să fac parte încă de la început, ca prim angajat al organizației. The Social Incubator înseamnă speranță, independență, demnitate; înseamnă sute de tineri pe care i-am ajutat să devină oameni mari. Alături de partenerii care ne susțin în tot ceea ce facem, suntem arhitecți de fapte bune pentru unii dintre cei mai vulnerabili tineri din România. Suntem foarte recunoscători că am ajuns aici. La cât mai mulți ani de fapte bune!” – Adriana Preda, Director Executiv

Aniversarea a fost marcată printr-un frumos eveniment de celebrare, găzduit cu generozitate de Secția Comercială a Ambasadei Austriei, la care au luat parte beneficiari, sponsori, donatori, parteneri, susținători și voluntari care fac posibil succesul organizației.

Sursa: comunicat de presa