Pe data de 1 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00, în cadrul Târgului INDAGRA, la Romexpo, în sala Eminescu va avea loc prima ediție a Forumului Agricultorilor din România. Evenimentul este realizat în parteneriat de Societatea Liberală, Fundația Hanns Seidel, Camera de Comerț și Industrie a României și Institutul de Studii Populare organizează care va avea loc.

Vor participa participa fermieri și industriași din sectorul agricol, reprezentanți ai patronatelor din sector, oficiali politici de la nivel national și european. Organizatorii estimează o prezență de 200 de persoane.

Au confirmat deja participarea: Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Ludovic Orban, președinte PNL, Daniel Buda și Siegfried Mureșan, europarlamentari PNL, Adrian Oros, deputat, vicepreședinte PNL, medic veterinar, Nini Săpunaru, coordonatorul Comisiei de Agricultură a PNL, Dimitrie Muscă, fermier și industriaș în domeniul agricol, Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), Emil Dumitru, președinte Federația Națională PRO AGRO, antreprenor, Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor, fondator RE-PATRIOT, Vlad Macovei, director general Agrointeligența. Gazdele evenimentului vor fi Octavian Manolescu, director executiv Societatea Liberală și Violeta Vijulie, director executiv Institutul de Studii Populare.

După deschiderea oficială, discuțiile vor fi structurate în două paneluri: Agricultura – de la pământ la Industrie și Politica Agricolă Comună – suport pentru dezvoltarea agriculturii românești. Pentru înscriere, participanții trebuie să trimită la adresa de e-mail: societatealiberala@gmail.com care să conțină numele și  prenumele, denumirea evenimentului, numele companiei sau al ONG-ului. Accesul este gratuit, dar confirmarea este obligatorie. Companiile interesate de pachete de promovare pot trimite mail pe adresa de mai sus.

Partenerii media ai evenimentului sunt Agrointeligența – https://agrointel.ro/ și www.goodnews.info.ro.