Pe 15 și 17 decembrie, Ploiești Shopping City aduce laolaltă pasiunea pentru shopping și ofertele speciale în cadrul unei noi ediții Christmas Sale Shopping. Pe lângă promoțiile de până la 60% la zeci de branduri, sunt pregătite și o mulțime de surprize și momente speciale, pentru toate vârstele.

Se apropie cu păși repezi cea mai frumoasă perioadă a anului: Crăciunul. Atmosferă de sărbătoare s-a instalat în Ploiești Shopping City și surprizele pregătite pentru toți vizitatorii nu sunt deloc puține. Vineri, 15 decembrie, centrul comercial da startul mult așteptatei campanii Christmas Sale Weekend și îi întâmpina pe clienți cu oferte semnificative.

Fie că este vorba de cadoul de Crăciun pentru persoanele dragi sau un răsfăț pentru șine, clienții Ploiești Shopping City au la dispoziție două zile în care pot să se bucure de prețuri mici, promoții speciale, dar și cadouri și activități surpriză.

Reduceri de până la 60% la zeci de branduri

Pasionații de shopping sunt invitați să profite de reducerile oferite de brandurile lor preferate, dintr-o gamă variată produse. Pot alege de la îmbrăcăminte (Adidas, Poemă, Colina€™s, Penti, Koton, Gatta, Cocodrilo, Waikiki, Steilman, Coco, Mizar, Ray Sport, Fashion Mân, Atmosphere, H&M, Secuiana, Dovani), încălțăminte (Benvenuti, Office Shoes, Deichmann, CCC, Gioelli Carini), accesorii (Splend`Or, Be în time, Clairea€`s) și produse de înfrumusețare și sănătate (Sephora, Melkior, Douglas, Profihairshop, Sabon, Kendra, L`€™Occitane, Yves Rocher, Marrionaud, Opticris, Optiblu) până la decorațiuni (English Home, Topshop), jucării pentru cei mici (Noriel) și multe altele.

Demonstrații artistice și premii surpriză

După o binemeritată sesiune de shopping, toți cei dornici, sunt așteptați să își facă fotografii la sania lui Moș Crăciun, plasată la intrarea Carrefour. Se pot înscrie apoi în tombolă care va premia zece norocoși participanți cu câte zece albume foto oferite de Zewe.

Pe lângă reduceri, centrul comercial surprinde și cu o serie de activități artistice. Astfel, vizitatorii pot să ia parte duminică la demonstrațiile de make-up și hairstyle susținute de Atelierele Ilbah și să se bucure de sesiunile de colinde și dansuri susținute de copiii de la Palatul Copiilor și Alla Dance. Cei mici sunt întâmpinați și cu numeroase activități alături de Dinamic Kids.

Revelion la Hotelul de Gheață din România și numeroase premii la tombolă de iarnă
Toți clienții sunt încurajați să ia parte și la tombolă care îi așteaptă în Ploiești Shopping City până pe 24 decembrie. În bază bonului de cumpărături în valoare de minimum 250 de lei (sumă cumulată pe unul sau mai multe bonuri), aceștia pot să câștige una dintre cele 1.000 de sânii, vouchere de cumpărături și multe alte cadouri pregătite de magazinele partenere.

Un participant norocos are șansa să câștige marele premiu și să petreacă Revelionul alături de familie la Hotelul de Gheață Balea Lac.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.