Aflată la cea de-a treia ediție, competiția de sailing dedicată iubitorilor de tehnologie a devenit un frumos obicei de vară destinat reîntâlnirii la malul Mării Negre. Manageri, developeri, specialiști HR sau marketing din companii IT au acceptat provocarea Softlead de a participa în week-end-ul 18-19 august 2018 la Regatta IT, ce va avea loc în Marina Life Harbour Limanu.
Peste 150 de participanți din peste 20 de companii (din București, Cluj, Iași, Pitești) vor fi prezenți anul acesta la Regatta IT, evenimentul care promite reactivarea spiritului de competiție, alăturat adrenalinei și socializării cu oameni din domeniu. Acestea sunt și câteva dintre cele mai importante motive pentru care companiile aleg să revină la Regatta IT.

 

„De ce o companie IT organizează un astfel de eveniment, ne întreabă toată lumea. Pentru că una dintre valorile Softlead este aceea de a inova, prin modelul de business care este singular pe piața din România, cât și prin acest eveniment, organizat pentru a cunoaște comunitatea IT din România într-un decor prietenos și relaxat.”, Alexandra Roată, Managing Partner @Softlead.

Regatta IT – cel mai dorit beneficiu oferit angajaților

Cele mai multe dintre echipajele care aleg să revină la competiția de sailing Regatta IT au ales ca de-a lungul timpului să promoveze brandul propriu de angajator prin posibilitatea participării la eveniment și prin capacitatea de a consolida echipa printr-un eveniment atipic, relaxant și care sparge tiparele în ceea ce privește modul de petrecere a timpului liber între colegi, dar departe de birou.

Companii înscrise: Roweb, Zitec, eSolutions, Ness Digital Engineering, AquaSoft, Netopia Payments Executor IT, PowerNet Consulting, Forcepoint, Stockberry, Dalex Consult, Softlead precum și reprezentanți ai altor 9 companii.
Parteneri & prieteni ai evenimentului: Answear, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, BookLover Society, SetSail NauticSchool, LifeHarbour Limanu.
Parteneri media: Digi24, Agora, PRwave, Business24, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, Radar de media, România pozitivă, TechBox, Ziare.com, GoodNews, Portal Management, Transilvania Business.